Image default
Commercieel

088-nummers efficiënt voor je klanten

Effectieve bedrijfscommunicatie
Als je een groot bedrijf beheert, is het belangrijk om te zorgen dat de communicatie binnen en naar het bedrijf goed verloopt. De communicatiekanalen moeten soepel werken. Dat betekent dat het voor klanten gemakkelijk moet zijn om de juiste afdeling van een bedrijf te bereiken, en dat ook medewerkers van verschillende afdelingen contact met elkaar kunnen opnemen. Hier kun je voor zorgen, door middel van een 088 nummer: een speciaal nummer voor jouw bedrijf, dat niet regionaal bepaald is.

Een 088 nummer nemen
De 088 nummer kosten vallen reuze mee. Als bedrijf betaal je er zo’n 10 euro per maand voor. Wie naar een 088 nummer belt betaalt meestal geen extra belkosten. Dat is wel zo handig. Het is mogelijk om direct een hele reeks 088 nummers aan te vragen. Je betaalt daarvoor extra, maar op die manier heeft elke afdeling een eigen nummer binnen je bedrijf. Dat is handig voor klanten; als die bellen krijgen ze tenminste direct de juiste persoon aan de lijn. Niet meer doorverbinden dus; gewoon iedere afdeling een eigen nummer.

De voordelen van een 088 nummer
Een 088 nummer behoud je zolang als je zelf wilt. Als je bedrijf verhuist blijft het gewoon hetzelfde. Het 088-nummer is niet regionaal bepaald, dus als je een vestiging in Limburg en een vestiging in Brabant hebt kun je voor beide vestigingen hetzelfde nummer gebruiken, of een nummer dat er dichtbij ligt (bijvoorbeeld: 088 123 456 1 en 088 123 456 2). Dat verhoogt de herkenbaarheid van het telefoonnummer.

Een professioneel bedrijf
Een 088-nummer is ook in het buitenland bereikbaar. De voordelen van een 0880-nummer zijn groot. Het zorgt voor minder irritatie, en betere bereikbaarheid. Het voegt toe aan een professioneel imago. Dat komt je bedrijf zeker ten goede.

Related posts

Drone vliegen voor zakelijke doeleinden: dit zijn de nieuwe EU-regels

Danny Bijl

De huidige trends in de kantoorinrichting

Danny

De facetten van het marketingplan

Danny