Image default
Tech

100 Gbit/s zakelijk glasvezel bij DataWeb

DataWeb, specialist in internetverbindingen voor de midden- en grootzakelijke markt, heeft bekendgemaakt glasvezelverbindingen te leveren met een snelheid van 100 Gbit/s.

De komst van DataWebs 100 Gbit/s belichte glasvezelverbindingen vormt het antwoord op de vraag naar hoge bandbreedte in de midden- en grootzakelijke markt. De glasvezelverbindingen worden geleverd als managed oplossingen. Zo hebben klanten zelf geen zorgen over het aansluitproces verzorgd wordt en de verbinding ook na oplevering wordt beheerd.

Welke sectoren hebben veel bandbreedte nodig?

Bedrijven die van deze hoge bandbreedtes gebruik maken bevinden zich in sectoren als de transport en logistiek, zakelijke dienstverlening, creatieve industrie en media.

Rico Wisman, manager bij DataWeb, legt uit: “Veel bedrijven, bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening, werken volledig cloud-based. Hierbij is niet alleen de bandbreedte van belang maar ook de latency. Vooral voor real-time toepassingen zoals videobellen is een stabiele verbinding van vitaal belang. Bedrijven die de ambitie hebben om de komende jaren te groeien, willen hierin niet geremd worden door hun internetverbinding. Ook voor de toekomst is zakelijk glasvezel met deze hoge bandbreedtes de beste optie in veel gevallen.”

Welke sectoren hebben veel bandbreedte nodig

Beschikbaarheid

Er zijn bijna altijd mogelijkheden om bedrijven aan te sluiten op glasvezel, hoewel er niet overal een dekkend glasvezelnetwerk is, licht Rico toe. Vaak weten bedrijven nog niet exact wat ze nodig hebben. Met onze ervaring kunnen wij bedrijven prima adviseren. Doordat DataWeb met minder schakels werken, kunnen we sneller leveren en door de directe contacten ontzorgen we bedrijven volledig. We merken dat bedrijven ons al jarenlang waarderen vanwege de hoge betrouwbaarheid en rechtstreekse aanpak. Uiteindelijk gaat het er om dat onze klanten zorgeloos hun bedrijf kunnen runnen, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun internetverbinding.”

Related posts

Alles wat je moet weten over Disaster Recovery

Danny

Hoe jij als ondernemer kunt profiteren van ‘onbelicht’ glasvezel voor je internetverbinding

Danny Bijl

AVG? Check!

Danny

Leave a Comment