Image default
Evenementen Personeel

3 creatieve bedrijfsuitjes voor het najaar

Veel bedrijven organiseren ieder jaar of zelfs meerdere keren per jaar een bedrijfsuitje. Op het moment dat het goed georganiseerd wordt en het echt een leuke activiteit is, is dit een gegarandeerd succes. Denk daarom goed na over wat je wilt gaan doen, laat ook de medewerkers mee kiezen voor een geschikt uitje. Het is wel zo belangrijk dat iedereen het leuk vindt, anders heeft er niemand zin in natuurlijk. Wanneer je een leuke bedrijfsuitje organiseert zal het erg goed zijn voor je medewerkers. Het kan een goede manier van teambuilding zijn en iedereen leert elkaar op een andere manier kennen. Als je nog geen idee hebt wat voor uitje je deze winter wil gaan doen zit je op de goede plek. Wij hebben namelijk 3 creatieve bedrijfsuitjes voor in de winter op een rijtje gezet.

Boot huren

Boot huren bedrijfsuitje

Je zult er misschien niet direct aan denken als het gaat over uitjes in de winter. Toch is een boot huren erg leuk. Vooral een boot huren in Friesland is een goede keuze. Hier zijn de mooiste vaarwateren van Nederland te vinden. Je kunt dit het beste combineren met een aantal andere activiteiten. Bijvoorbeeld dat je een workshop gaat volgen en daarna nog ergens een hapje eten. Je kunt dan met de boot van de ene plek naar de andere plek. Dit maakt het uitje een stuk leuker!

Weekendje weg

Wanneer je wat meer budget hebt is een weekendje weg altijd erg leuk. Jullie kunnen zelf kiezen waar je heen gaat en wat voor activiteiten jullie allemaal gaan doen. Over het algemeen is dit een van de populairste uitjes voor bedrijven. Iedereen leert elkaar een stuk beter kennen en het zal de werksfeer goed doen. Je zou het dan ook kunnen zien als een inverstering in het personeel. Als je dit in de winter gaat doen zijn er meer dan genoeg leuke steden die je kunt bezoeken waar van alles te doen is. Hiervoor hoef je niet eens perse heel ver weg te gaan. Alleen in Duitsland en België zijn meer dan genoeg leuke plekken.

Workshop

Veel bedrijven kiezen ervoor om een workshop te gaan doen met alle medewerkers. Het voordeel hiervan is dat je zoveel verschillende mogelijkheden hebt dat er altijd wel een leuke workshop te volgen is. Je kunt ervoor kiezen om iets te doen wat past bij het bedrijf, of juist iets wat helemaal anders is. In de winter kun je bijvoorbeeld een glühwein workshop doen. Als je op internet kijkt zie je meer dan genoeg workshops. Een ander voordeel van een workshop is dat er voor ieder budget wel iets te doen is.

Er zijn dus meer dan genoeg opties voor het organiseren van een creatief bedrijfsuitje. Wat je het beste kunt gaan doen hangt grotendeels ook af van het budget, een weekendje weg is natuurlijk een stuk duurder dan een workshop. Het is vooral belangrijk dat alle medewerkers het leuk vinden en er zin in hebben, anders wordt het niks. Wat je ook kunt doen is iedereen een idee op laten schrijven. Vervolgens zet je deze allemaal op een rijtje en gaan jullie met z’n alle stemmen. Op deze manier is de kans het grootst dat iedereen het uitje leuk vindt.

Related posts

Hoe creëer je een succesvolle bedrijfscultuur?

Dion

Thuiswerken: kun je je medewerkers vertrouwen?

Dion

Autopech? Rust is beter dan paniek!

Danny

Leave a Comment