Image default
Eigen bedrijf Lifestyle Ondernemen Tech

3 voordelen die je kunt verwachten van zakelijk internet

Als bedrijf of organisatie hoef je geen gebruik te maken van een zakelijk internet abonnement. Het staat je vrij om een particulier abonnement af te sluiten en dezelfde service te krijgen die je als particulier krijgt. Toch brengt zakelijk internet een aantal belangrijke voordelen met zich mee die van groot belang zijn voor bedrijven en organisaties. Wij hebben onderstaand de drie belangrijkste voordelen toegelicht zodat jij een goede afweging kunt maken wanneer je opzoek bent naar een nieuwe internet service.

Betrouwbaar en stabiel netwerk

Zonder een internetverbinding waar je op kunt bouwen, kan jouw bedrijfsvoering aardig in de problemen komen. Een werkende internetverbinding is anno 2022 ongeveer even belangrijk als stroomvoorziening. Toch kunnen er storingen voorkomen op het netwerk. Dan is het zaak dat die storingen door de aanbieder zo snel mogelijk opgespoord en opgelost worden, zodat jij als klant zo weinig mogelijk ‘downtime’ hebt. Om dat te kunnen garanderen, is het nodig dat het netwerk bij zakelijk internet 24/7 actief gemonitord en beheerd wordt.

Snelle servicedesk

Snelle servicedesk

Als je ervaring hebt als particulier met de servicedesks van internetproviders, begrijp je ook dat er een hoop te winnen valt op het gebied van snelheid en adequate service. Omdat zakelijke klanten sterk afhankelijk zijn van een stabiele, werkende internetverbinding, is het bij zakelijk internet van groot belang dat er meteen geholpen kan worden bij vragen en problemen. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met een defecte router die snel vervangen moet worden. Een snelle servicedesk die goed bereikbaar is en meteen handelt is daarom zeker een voordeel dat je mag verwachten bij een abonnement voor zakelijk internet.

Flexibiliteit

Bedrijven zijn natuurlijk zelden statisch. Er gaan medewerkers weg en er komen medewerkers bij. Dat kan ook betekenen dat wat je nodig hebt op het gebied van internet variabel kan zijn. Maar wanneer je groei doormaakt en meer bandbreedte nodig hebt, wil je natuurlijk graag dat dit snel geregeld is. Neem je internet zakelijk bijvoorbeeld af bij een betrouwbare provider als Gamma Communications en profiteer naast bovenstaande zaken ook te allen tijde van de mogelijkheid voor extra IP adressen en een bandbreedte die eenvoudig aan te passen is.

Als je als bedrijf of organisatie wilt kunnen bouwen op je internetvoorziening, doe je er dus verstandig om aan toch te kiezen voor zakelijk internet. Misschien betaal je daar wat meer voor, maar als je internetvoorziening je in de steek laat en je bedrijfsprocessen niet kunnen functioneren, kan dat méér geld kosten. Verzeker jezelf daarom van een internetverbinding die stabiel is, zo min mogelijk downtime kent en mee kan bewegen met jouw behoeftes.

Related posts

Aftersales en service als commercieel hulpmiddel

Mathijs

Extra korting op kantoorinterieur

Danny

Hoe maak je de beste keuze voor je gezondheid? Vijf tips om jou te begeleiden door het zorgstelsel

Danny Bijl

Leave a Comment