Image default
Tips

4 goede redenen om een opslagcontainer te kopen voor je bedrijf

Als je nadenkt over investeringen die je als bedrijf kunt doen, denk je vooral aan investeringen die gaan leiden tot meer inkomsten. Maar ook op het gebied van faciliteiten kun je nuttige investeringen doen. Bijvoorbeeld door een opslagcontainer te kopen voor de zaak. We geven vier goede redenen voor een opslagcontainer kopen voor je bedrijf.

Ruimte creëren in je bedrijfspand

Of het nu voorraad is, archieven of meubilair dat je in bezit hebt maar eigenlijk geen doel voor hebt, je bedrijfspand kan snel dichtslibben. Dat maakt het geen prettigere werkomgeving. Het gevoel van ruimte is juist belangrijk. Ook moet het mogelijk blijven om je werkomgeving er opgeruimd te laten uitzien. Als een overschot aan spullen, waarvan je een deel niet of nauwelijks gebruikt, in de weg zit, kan een opslagcontainer een uitstekende oplossing bieden om ruimte te creëren in je bedrijfspand.

Geen maandelijkse kosten voor opslag

Overweeg je om spullen in de opslag te doen? Dan bestaan er natuurlijk tal van aanbieders bij wie je een opslagbox kunt huren. Dit zorgt echter wel voor extra maandelijkse vaste lasten, alleen voor het bewaren van spullen die je weinig gebruikt. Zeker wanneer je spullen voor lange termijn wilt opslaan, gaat de huur van een opslagbox op een externe locatie duurder uitvallen dat een spullen opslaan in een eigen opslagcontainer op eigen terrein.

Je hebt de ruimte op je terrein

Je hebt de ruimte op je terrein

Een voorwaarde om optimaal te profiteren van de voordelen van een eigen opslagcontainer, is dat je hem op je eigen terrein kwijt kunt. Het hoeft ook geen enorme container te zijn die onnodig veel parkeerplaatsen bezet houdt. Misschien is een 10ft container voldoende om de spullen te kunnen opslaan die je uit je bedrijfspand wilt hebben, maar wil graag wilt houden.

Spullen dichtbij opslaan

Het nadeel van het verplaatsen van spullen naar de opslag, is dat je er minder makkelijk bij kunt. Natuurlijk zet je alleen de spullen in de opslag die je niet of nauwelijks gebruikt, maar het is wel fijn als je daar alsnog relatief snel bij kunt komen. Met je eigen opslagcontainer op je eigen terrein heb je ook de spullen die je in de opslag zit dicht bij huis en kun je er dus zonder al te veel moeite alsnog snel bij komen wanneer je toch iets nodig blijkt te hebben.

Heb je dus te maken met een overvol bedrijfspand, dan is het zeker de moeite waard om na te denken over het opslaan van spullen. Kun je dat op eigen terrein doen, dan is een eigen opslagcontainer een prima investering.

Related posts

6 keuzes die je nu al kunt maken om malaise bij een brand in je bedrijfsruimte te verminderen

Dion

Carrièremove voor ondernemers: een traineeship

Danny Bijl

Opvallende reclame met krijtborden: 5 voorbeelden

Danny

Leave a Comment