Image default
ICT Ondernemen Tech Tips

4 onmisbare iPhone apps voor een ondernemer

De iPhone behoort vandaag de dag tot een van de belangrijkste gadgets voor ondernemers. Zo kun je hiermee bellen, appen, maar ook e-mailen, skypen en het bijhouden van je agenda. De nieuwste iPhone is de iPhone XR en deze is sinds 26 oktober te koop. Er zijn verschillende manieren om deze iPhone in bezit te krijgen. Zo kun je een los iPhone XR toestel kopen, maar je kunt ook kiezen voor een telefoon abonnement met iPhone XR. Naast eerdergenoemde zakelijke functionaliteiten, zijn er ook talloze apps die handig van pas komen voor de ondernemer. Wij hebben 4 onmisbare zakelijke iPhone apps op een rijtje gezet!

1 Evernote

Ondernemers zijn vaak mensen met een creatief brein. Mensen die de hele dag door ideeën krijgen over het verbeteren van de onderneming. Is dit bij jou ook het geval? Dan heb je vast overal notities liggen die je geregeld kwijtraakt. Een handige apps om je aantekeningen de organiseren is Evernote. Dit is als het ware een digital notitieblok, waar je al je aantekeningen in kunt maken. Evernote slaat deze vervolgens op in de Cloud en je kunt deze aantekeningen vanaf elke computer bekijken en bewerken. Zo raak je nooit meer (belangrijke) notities kwijt!

2 Google Drive

Een andere app die onmisbaar is voor de ondernemer is Google Drive. Met deze app krijg je toegang tot 30gb gratis storage in de Google-Cloud. Hier kun je al je belangrijk bestanden in kwijt én deze kan je vervolgens – net als bij Evernote – openen op elke computer of smartphone.  Wanneer je computer of smartphone het begeeft, staat al je data veilig in de Cloud. Nemen jouw bestanden meer dan 30gb in beslag? Het is mogelijk om tegen betaling de storage te verhogen tot 100gb, 1TB en zelfs 10TB.

3 World Clock-Time Zones

Is jouw onderneming internationaal actief? Dan kan het zijn dat je werkt met bedrijven die zich in een andere tijdzone bevinden. Dit werkt soms verwarrend en kan ervoor zorgen dat je het overzicht kwijtraakt. Al helemaal met strakke deadlines, kunnen dingen soms goed foutgaan. Gelukkig is er een iPhone app waarmee je een overzichtelijk beeld hebt van alle tijdzones. De app heet World Clock-Time Zones. Wanneer je deze app op je iPhone hebt, ben je altijd op de hoogte van de tijdverschillen in de wereld!

World clock time zones

Lees ook: Is een internationale onderneming iets voor jou?

4 Forest

We sluiten deze lijst af met een unieke app. Tijd is geld, dat is algemeen bekend onder ondernemers. Tijd kun je nu eenmaal niet kopen en is dus zeer waardevol. Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen per dag uren tijd verspillen aan nutteloze dingen op hun smartphone. De app Forest voorkomt dit. Hoe werkt het? Zet de timer in de app aan en leg je telefoon weg. Er gaat nu een fictieve boom groeien. Pak je toch je telefoon erbij? Dan gaat de boom dood. Het uiteindelijke doel is om een heel bos te laten groeien.

Welke iPhone app is voor jou onmisbaar? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Related posts

Wordt een van deze topsmartphones jouw nieuwe zakelijke telefoon?

Dion

De 9 kwaliteiten van een succesvol ondernemer

Dion

Eigen restaurant beginnen in 12 stappen

Mathijs

Leave a Comment