Image default
Tips

5 tips om je motor of scooter op kantoor veilig op slot te zetten

Elke dag bewegen we ons van ons huis naar het werk. Op de fiets, in de auto, maar soms ook op de motor of de scooter. Als je bij die laatste categorie hoort dan zal je het erg belangrijk vinden om je geliefde voertuig veilig op slot te kunnen zetten. Niets is immers akeliger dan je mooie Vespa niet meer aantreffen als je de deur van je kantoor sluit. Om ervoor te zorgen dan dit niet gebeurt, zetten we in dit artikel een aantal goede tips voor veilig parkeren onder elkaar!

  1. Slot & keurmerk

Koop altijd een slot met een ART- keurmerk, waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bezuinig nooit op een slot, dat is de beste manier om veel geld te besparen. Alle sloten op Slotenspeciaalzaak.nl bevatten een ART-keurmerk.

  1. Combineer sloten

Hiernaast is het verstandig meerdere sloten te combineren. Als je bijvoorbeeld een goed Axa slot aanschaft, en dat samen met een sterk kettingslot gebruikt, zal je motor of scooter erg veilig staan.

  1. Zet je voertuig altijd vast

Voor meer zekerheid is het goed je voertuig te bevestigen aan ‘de vaste wereld’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lantaarnpaal, een fietsenrek of een brugleuning. Op deze manier wordt het voor een dief veel lastiger je voertuig naar een rustig plekje te slepen om daar het slot open te breken.

  1. In het zicht

Probeer je voertuig altijd zo veel mogelijk in het zicht te parkeren. Als je kantoor een raam heeft waardoor je naar je scooter of brommer zou kunnen kijken is dat ideaal. Als dit niet het geval is, zorg er dan voor dat je voertuig op een plek staat waar anderen er zicht op hebben.

  1. Bewaakte stalling

Als je absolute zekerheid wit hebben kun je er ook voor kiezen je voertuig in een bewaakte stalling dicht bij je werk te zetten. Je voertuig staat zo warm, veilig, en zal geen schade door weersomstandigheden oplopen. Met een gerust hart op kantoor zitten, kortom.

Related posts

Gratis data in de EU en toch ontspannen op vakantie?

Mathijs

5 keer handige software voor je bedrijf

Danny Bijl

Zo blijf je aantrekkelijk voor je personeel

Dagmar

Leave a Comment