Image default
Eigen bedrijf Financieel Geld Ondernemen Tips

Accountant: zo vind je de juiste

Als je een bedrijf runt, heb je ongeacht grootte of bedrijfstype behoefte aan iemand die jouw economie extra in de gaten houdt. Maar het is niet onbelangrijk welke accountant of boekhouder je kiest om aan jouw bedrijf te binden. Over het algemeen bezitten accountants of boekhouders dezelfde kwalificaties.

Maar net als met zoveel andere bedrijven, hebben de meeste accountants ook iets waar ze zich in hebben gespecialiseerd. Het is daarom niet zeker, dat de eerste de beste accountant je kan helpen bij jouw specifieke behoefte.

Het is belangrijk de juiste accountant of boekhouder voor jouw bedrijf te kiezen, immers een verkeerde keuze kan negatieve gevolgen hebben voor het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Daarom is het belangrijk dat je een accountant of boekhouder kiest die inzicht heeft in jouw branche, die weet waar je hulp bij nodig hebt en dat er sprake is van chemie tussen jullie.

Maar waar moet je zoeken ? Het antwoord vindt je bij Ageras.

Wat is Ageras ?

Ageras is een platform, dat bedrijfseigenaren zoals jou helpt met het vinden van de beste accountant of boekhouder. Gratis.

Het platform heeft vele accountants, advocaten en juristen als partner, bij wie je met een enkele muisklik en een uitvoerige omschrijving een offerte kunt aanvragen.

Heel handig, want hierdoor hoef je niet zelf op zoek naar accountants of boekhouders, waarvan wellicht ook niet zeker is dat ze de juiste vaardigheden bezitten om jou te helpen.

Hoe helpt Ageras jou met het vinden van een accountant of boekhouder?

Vinden van een naaimachine

Ageras is als platform vrij gemakkelijk en intuitief te gebruiken, omdat je in feite alleen een formulier hoeft in te vullen om tot een match te komen met een handjevol accountants of boekhouders.

Hierin beschrijf je uitvoerig waar je behoefte aan hebt. Des te concreter, des te groter de kans dat je gekoppeld wordt aan een boekhouder met de vaardigheden waar je om vraagt.

Nadat de omschrijving op het formulier verzonden is, ontvang je binnen 48 uur 3 vrijblijvende offertes van verschillende accountants of boekhouders.

Aangezien het vrijblijvende offertes betreft, is het aan jou of je wenst in te gaan op een offerte.

Indien je in wilt gaan op een offerte, dan kan er eenvoudig contact opgenomen worden met de  accountant.

Waarom gebruik maken van een platform als Ageras ?

Het is erg belangrijk, dat je als bedrijfseigenaar het volle vertrouwen hebt in jouw accountant of boekhouder, en dat je ervan op aan kunt dat ze voldoet aan wat je vraagt.

Het is daarom verstandig gebruik te maken van een platform als Ageras. Ten eerste zijn er uitsluitend slimme, geregistreerde of staatsgeautoriseerde accountants en boekhouders bij aangesloten.

Bijvoorbeeld een geregistreerde boekhouder uit Amsterdam. Ten tweede heeft het de beschikking over een heel team van accountants en boekhouders met verschillende vaardigheden en specialismen.

Een accountant die bovenaan in Googles zoekresultaat verschijnt, is niet zonder meer de juiste accountant voor jou. Aangezien het niet zeker is, dat deze accountant of boekhouder gespecialiseerd is in waar je behoefte aan hebt.

Juist daarom een extra reden om gebruik te maken van Ageras om een offerte te ontvangen van een accountant of boekhouder die daadwerkelijk tegemoet komt aan jouw behoeften.

Related posts

Wat zijn de verschillen tussen investeren en handelen

Danny

Telefoon van de zaak voor werknemers

Danny Bijl

Aansprakelijkheid bij een ongeval op het werk: hoe zit dit?

Danny

Leave a Comment