Image default
Eigen bedrijf

Bedrijf beginnen – het drukwerk

Wanneer u een bedrijf begint, zijn er veel zaken waar u aan moet denken. Een van die dingen is het bestellen van uw eigen bedrijfsdrukwerk. Want wanneer u de eerste stappen zet met uw onderneming, wilt u zich op een professionele manier presenteren.

Strooi met uw visitekaartjes
Wanneer u net begonnen bent als ondernemer, is het van groot belang dat mensen u leren kennen. Want als niemand van uw activiteiten af weet, wordt het moeilijk zaken doen. U kunt daarom visitekaartjes laten drukken om uw netwerk uit te breiden. Deel de visitekaartjes uit aan uw contacten of potentiële klanten. Zo hebben ze altijd uw gegevens bij de hand.

Uw eigen briefpapier en enveloppen
Uw bedrijfsnaam en logo zijn een belangrijk onderdeel van al het drukwerk. Zo kunt u deze ook terug laten komen op uw briefpapier en enveloppen. Want hoewel tegenwoordig veel via het internet en email gaat, valt de ouderwetse post in de brievenbus veel meer op. En wat dacht u van de facturen die u gaat versturen?

Als onderdeel van uw drukwerk, kunt u daarom uw eigen briefpapier laten drukken. De brieven en facturen krijgen zo een persoonlijk tintje. En om het geheel compleet te maken, heeft u bijpassende enveloppen nodig. Klanten zien nu meteen dat de post van u afkomstig is. Het is daarom ook mogelijk om uw uw bedrijfsnaam en logo op de enveloppen te laten drukken. Er zijn vele mogelijkheden om uw drukwerk op het internet te bestellen zoals bij online drukkerij Drukzo.nl. Er zijn tegenwoordig ook heel veel handige tools waarmee u helemaal zelf uw ontwerpen kunt creëren zoals TemplateCloud.

Creëer een eigen identiteit met uw drukwerk
Door het drukwerk in uw eigen huisstijl te laten drukken, creëert u een persoonlijke identiteit voor uw bedrijf. Als u deze huisstijl overal terug laat komen, bent u meteen herkenbaar. Want een onderscheidende identiteit van uw bedrijf is de sleutel tot succes.

Related posts

Is jouw kantoorpand al toekomstbestendig?

Danny

Vier je eerste lustrum

Danny

Zelf boekhouden: verstandig of niet?

Danny Bijl