Image default
Evenementen

Bedrijfsfeest in glamourstyle

Een bedrijfsfeest is een geweldige manier om je medewerkers en eventueel zelfs de zakelijke relaties en familie van medewerkers te bedanken voor de samenwerking van de afgelopen periode. Hoewel een bedrijfsfeest op zichzelf al een mooi initiatief is, kun je het vaak nog leuker maken door je bedrijfsfeest in een bepaald thema te vieren. En wat is er nu leuker dan jezelf een dag helemaal in glamour en luxe wanen? Juist. We geven je dan ook een aantal tips om het perfecte bedrijfsfeest in glamourstyle te organiseren!

1. Het begint bij het ontvangst

Heb je de locatie van je bedrijfsfeest al gekozen? Mooi. Dan kun je meteen met het ontvangst aan de slag. In tegenstelling tot een ‘normaal’ bedrijfsfeest moet een glamourstyle feest natuurlijk van begin tot einde het glamour gevoel geven. Huur een mooie rode loper met afzetpaal om je gasten op een waardige, glamoureuze manier te ontvangen. Je zou zelfs een echte portier in kunnen schakelen (inclusief het driedelig pak en de hoge hoed) die de gasten ontvangt. Denk ook na over leuke extra’s zoals een parkeerservice, een glas champagne bij ontvangst of zelfs een fotomoment voor een mooie wand (met het logo van de onderneming natuurlijk).

2. De bar

Bij een bedrijfsfeest hoort natuurlijk de mogelijkheid om te kunnen genieten van een hapje en drankje. Waar je tijdens een themaloos bedrijfsfeest vaak al genoeg hebt aan bieren en wijnen, is het in dit geval misschien wel leuk om de drankjes iets glamoureuzer te maken. Plaats bijvoorbeeld een cocktailbar waar de gasten kunnen genieten van een live show én vervolgens een lekkere cocktail kunnen drinken. Zorg er in ieder geval sowieso voor dat er voldoende champagne aanwezig is.

Bedrijfsfeest glamourstyle

3. Walking dinner

Hartstikke glamoureus en ook nog eens uniek is een walking dinner. De gedekte tafels waar iedereen verplicht met de buurman moet converseren maken ruimte voor mooi aangeklede statafels. Op deze manier zorg je voor een fijne, ongedwongen sfeer en kunnen de bezoekers van je bedrijfsfeest met meer verschillende mensen spreken dan tijdens het traditionele diner. Ook fijn: een walking dinner geeft je de mogelijkheid een buffet te plaatsen, wat qua kosten net wat goedkoper uitvalt dan een á la carte menu.

4. Fotomomenten

Een echt glamour feest komt natuurlijk met voldoende fotomomenten. Plaats een unieke muur of fotobooth waar niet alleen het glamour thema maar ook het logo van de onderneming goed naar voren komt. Schakel een professionele fotograaf in om de foto’s te maken, en stuur deze op een later moment naar de bezoekers!

Related posts

Opvallen op een beurs: hoe doe je dat?

Danny

Videobrochure: verrassend én opvallend

Danny

Hoe zorg je voor persoonlijk contact tijdens een evenement?

Danny Bijl

Leave a Comment