Image default
Ondernemen Personeel Tips

Bedrijfsuitje in Friesland: 6 ideeën

Friesland is een mooie provincie, waar je veel dingen kunt doen. Dat maakt de provincie ook heel geschikt voor het uitvoeren van bedrijfsuitjes. Natuurlijk hangt het ook af van wat je van plan bent. Wil jij een leuke activiteit, waarbij teambuilding vooraan staat? Dan zijn dit 6 geschikte bedrijfsuitjes in Friesland.

1.         Golfen / midgetgolfen / boerengolf in Leeuwarden

Leeuwarden beschikt over een flinke golfbaan, die ook open staat voor bezoekers. Daarnaast is er een prachtige midgetgolfbaan. Beide bieden een leuke middag voor alle werknemers. Mocht je wel willen golfen, maar niet al te serieus? Dan is boerengolf misschien iets voor jullie. Er is pas een nieuw Van der Valk hotel in Leeuwarden geopend, waar je heerlijk kunt eten met zijn allen.

2. Skutsjesîlen in Grou

Skutsjesîlen is een heel bijzondere belevenis. Je kunt dit doen in de meeste plekken die grenzen aan een groot water of een meer. Grou is zo’n plek, waarvan je zo het Pikmeer op kunt varen. Je kunt ook als bedrijf gaan kijken naar de officiële skutsjesîlen wedstrijden die in de zomer worden gehouden in Friesland.

3. Solex rijden in Sloten

Sloten is een prachtig klein dorpje in het westen van Friesland. Het ligt in een mooie omgeving met allemaal meren. Bovendien is het één van de bekende elf steden. Hiervandaan kun je erg mooie tochten doen met een solex. Solex rijden is heel gezellig en het levert een mooi zicht op de omgeving. Het is ideaal als ontspannen en relaxt uitje. Nadeel is dat je tijdens het rijden niet echt met elkaar kunt praten vanwege het lawaai. Uiteraard kun je ook kiezen voor een fietstocht, waardoor je dat probleem niet hebt.

4. Game activiteiten in Sneek

In Sneek worden heel veel activiteiten georganiseerd. Met name als het gaat om bijzondere games kun je hier je hart ophalen. Zo is er de escape room, maar je kunt ook een spionnenspel in de stad doen. Een whatsapp spel kan je door de stad leiden, je kunt meedoen aan ‘wie is de chef in Sneek’ en ‘The Target Sneek’ maakt het ook allemaal erg spannend. Kortom: genoeg activiteiten die prima geschikt zijn als interessant, leerzaam en grappig bedrijfsuitje. Een spel waarbij de werknemers moeten samenwerken is het meest geschikt als teambuilding.

5. Quad rijden in Dokkum

Het is de droom van elke man om een quad te hebben. Helaas is die droom voor de meesten onhaalbaar. Maar je kunt natuurlijk wel een bedrijfsuitje doen waarbij je quad mag rijden. Een geweldig uitje dat echt inspeelt op het stoere gevoel van je werknemers. En daarmee ook zeer geschikt om collega’s een wedstrijd te laten aangaan wie de beste quad-rijder is. Oh ja, quad rijden is ook leuk voor stoere vrouwen!

Als ondernemer doe je je best om een zo bijzonder mogelijk bedrijfsuitje te organiseren. Het uitje moet niet alleen leuk zijn, maar ook functioneel. Zo is het bedrijfsuitje een goede manier om nieuwe werknemers te laten kennismaken. Maar het is ook zeer geschikt als teambuilding. Wil jij een leuk uitje organiseren? Deze 5 ideeën voor bedrijfsuitjes in Friesland worden sowieso een succes!

Related posts

Bedrijven helpen door het bedrijf te verbeteren

Danny Bijl

Solliciteren anno 2018

Mathijs

Hoe voorkom ik schijnzelfstandigheid als zzp’er?

Dion

Leave a Comment