Image default
Eigen bedrijf Lifestyle Logistiek Ondernemen Tips

Behoefte aan extra ruimte voor jouw organisatie?

Als jouw bedrijf goed loopt en groeit, krijg je al vrij snel te maken met een gebrek aan ruimte. Daardoor ontstaat er automatisch een achterstand in productie of een minder efficiënt gebruik van middelen en mensen. En dat betekent helaas verlies. Als gevolg van onvoldoende en ineffectieve inzet van jouw middelen en personeel gaat jouw bedrijf, en vooral het bedrijfsresultaat, achteruit. Dat moet natuurlijk worden voorkomen, niet alleen voor het bedrijf zelf, maar ook voor jouw personeel. Er moet dus snel en zonder al te veel administratieve rompslomp een nieuwe, grotere bedrijfshal komen.

Een tent is niet de eerste oplossing waar u aan denkt

Een nieuwe bedrijfshal zoeken kan je ver weg van de eigen omgeving brengen en je vindt daarin niet altijd de ruimte die je zoekt. Nieuwbouw is doorgaans ook geen optie en zal hoe dan ook veel gaan kosten. Een tijdelijke opslag of productieruimte die binnen een paar weken klaarstaat, en op jouw eigen terrein, is wel een mogelijkheid. Het is een snelle en effectieve oplossing voor een nijpend tekort aan ruimte, vooral wanneer dat tekort tijdelijk is en je over een eigen terrein beschikt.

Je kunt in een korte tijd de bedrijfshal bouwen die niet alleen voldoet aan al jouw wensen en behoeften maar ook aan alle voorschriften en wettelijke regelingen. Met een team van kan in een paar weken tijd een volledig bedrijfshal opgebouwd worden. Het is niet nodig te wachten op vergunningen, aangezien het duidelijk om een tijdelijke en verplaatsbare constructie gaat.

Voor grote afmetingen en bijna alle materialen

Voor grote afmetingen en bijna alle materialen

Een extra magazijn nodig om goederen op te kunnen slaan die moeten wachten tot de hele opdracht klaar is? Een tent constructie met een vrije overspanning tot 40 meter en volledig geïsoleerd geeft je voldoende vrije ruimte op de vloer om al jouw goederen op te slaan. Zelfs het construeren van stellingen voor goederen op pallets kan gerealiseerd worden.

Maar ook voor echt tijdelijke ruimtes, zoals bijvoorbeeld een grote tent voor horeca-activiteiten of grote concerten, is er de mogelijkheid een feesttent neer te zetten die niet alleen aan alle regeltjes voldoet, maar ook jou en jouw gasten tevreden achterlaat. De mogelijkheid tot het afvoeren van warmte en zelfs hitte betekend dat ook een bedrijfshal waar laswerkzaamheden verricht worden mogelijk is. Maar ook de feesttent met keuken.

De bedrijfshal kant-en-klaar betekent voldoende kwaliteit

Een bedrijfshal die je tijdelijk wilt neerzetten is kant-en-klaar maar is en blijft ook maatwerk. Er wordt rekening gehouden met de benodigde ruimte, de invulling van de ruimte, de vormgeving en het beschikbare budget. Uiteraard is veiligheid zeer belangrijk en wordt de tijdelijke bedrijfshal, na interne engineering door een onafhankelijk instantie getoetst. Kortom, de bedrijfshal bied je een veilige, snelle, praktische en, indien gewenst, sfeervolle oplossing.

Een bedrijfshal, met de afmetingen die je nodig hebt, met mogelijkheden om uit te breiden of juist kleiner te gaan werken, is de ideale oplossing voor een groeiende onderneming. Dat ook nog eens voldaan kan worden aan alle veiligheidsvoorschriften is een niet te ontkennen pluspunt.

Related posts

Professioneler overkomen als zzp’er, 10 tips

Mathijs

Telefoon van de zaak voor werknemers

Danny Bijl

Beter opvallen

Danny

Leave a Comment