Image default
Commercieel Eigen bedrijf Industrie

Beter opvallen

Voor een bedrijf is het van levensbelang om herkenbaar te zijn, om te werken aan bekendheid. Bedrijven met een betere naamsbekendheid worden nu eenmaal beter gevonden en scoren daardoor over het algemeen beter. Natuurlijk wordt er tegenwoordig veel digitaal gedaan. Via reclame, websites en sociale media kunt u werken aan een betere herkenbaarheid. Maar dat is niet genoeg.

Heel dichtbij
Naast de digitale wereld is er ook onze fysieke wereld, héél dichtbij. Een wereld waar we ons doorheen bewegen, en waar onze zintuigen ons input geven. Een wereld waar de herkenbaarheid ook heel belangrijk is. Klanten, bezoekers en passanten moeten kunnen zien waar uw bedrijf is gevestigd. En dat mag best opvallen. Uw naam, voorzien van een reclameuiting prijkt vol trots op de gevel van uw pand. En dat wordt gezien! Ook reclameborden bij evenementen of sportwedstrijden worden gezien en onthouden.

Degelijk
Wat u zeker niet wilt, is een reclamebord, dat door weersinvloeden langzaam maar zeker in verval raakt. Dat geeft een totaal verkeerde indruk. Om dat te voorkomen zouden alle reclameborden steeds vervangen kunnen worden door nieuwe exemplaren. Een mooie oplossing, maar dat gaat wel in de papieren lopen. Al die vervangingen zijn bovendien milieutechnisch minder verantwoord. Waarom niet kiezen voor een duurzame variant?

Hardkern Trespa
Reclameborden van Hardkern Trespa platen bieden precies de combinatie waar u naar zoekt. Het materiaal wordt gemaakt door in hars gedrenkte vellen papier, afgewerkt met een decoratieve melamine toplaag, onder invloed van warmte te persen tot een stevige plaat. Het resultaat is een weersbestendig en duurzaam materiaal, dat geen vuil of vocht opneemt. De platen zijn bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken als gevelbeplating, reclameborden of displays. Dank zij het relatief grotere gewicht, zijn reclameborden van hardkern plaat stevig, robuust en minder bevattelijk voor windinvloeden.

Related posts

Hoe een grote kantoorruimte opgeruimd te houden

Dion

Hoe is de traditie van het kerstpakket ontstaan?

Dion

Wat is het verschil tussen een handelsnaam-registratie en een merkregistratie?

Danny Bijl