Image default
Commercieel Eigen bedrijf Ondernemer in beeld

Coffee@Home – Ronny Aarts over koffie leasen

Zo nu en dan spreken wij een ondernemer met een interessant verhaal. Zoals al vaker gepubliceerd in onze categorie, Ondernemer in beeld, hebben we nu gesproken met Ronny Aarts van Coffee@Home. Zij leveren een concept van koffie die met name voor (kleine) ondernemers ideaal is. We vragen aan hem wat zijn bedrijf is en hoe het concept werkt. Want koffie is voor velen een belangrijk deel van het werk.

Coffee@Home

Wat is Coffee@Home?

Coffee@Home levert een koffieconcept voor de thuis- en klein zakelijke markt. Wij leveren een totaaloplossing voor de klant, inclusief apparaat, koffie en service. Dit kan zowel een koop – als een leaseovereenkomst zijn. Onze focus ligt op hoge kwaliteit in product en service. Maar ook het hebben van veel kennis en ervaring van het product en de markt is belangrijk.

Hoe is de onderneming ontstaan?

Met het bedrijf Coffee@Work hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met koffie op de werkvloer. En omdat mensen blij worden van goede koffie, wilden we meer mensen bereiken. Waarom zou je immers alleen op de werkvloer goede koffie drinken. Vanuit onze voorliefde voor het product koffie en de mens, willen we ook de mensen thuis blij maken met mooie koffie. Vanuit het motto: Elke dag weer een glimlach, zijn we gestart met Coffee@Home. Gericht op de thuis- en klein zakelijke markt willen we koffie aanbieden door koop- en leaseovereenkomsten te bieden.

Hoe gaat koffie leasen in zijn werk?

Naar aanleiding van een aanvraagformulier op onze website, nemen we telefonisch contact op met de aanvrager. Vervolgens spreken we de voorwaarden van het abonnement af. Daarna regelen wij de rest voor de klant. Wij komen een Jura koffiemachine thuis installeren, en leveren maandelijks de koffie. Daarnaast versturen we periodiek de onderhoudsmiddelen voor het verzorgen van de koffiemachine. Omdat we vanuit onze ervaringen weten wat het belang van goede service is, beschikken wij over een gratis telefonische helpdesk. 48 maanden technische service aan huis is inbegrepen in het abonnement.

Waarom Private Coffee Lease?

De private coffee lease overeenkomst die wij leveren is een compleet pakket voor de klant. Hoewel koffie belangrijk is voor veel mensen, wil men zo min mogelijk gedoe hebben. Daarom is een leaseovereenkomst ideaal. Er is geen grote investering nodig, je betaald maandelijks een bedrag (vanaf € 48,50) waarbij je volledig ontzorgt wordt. Door het gebruik van hoogwaardige Jura koffiemachines ben je voor een periode van vier jaar voorzien van goede koffie. Dit komt neer op € 1,59 per dag. Andere koffieconcepten zijn al snel duurder. En daar moet je zelf alle zaken regelen. Met private coffee lease is goede koffie drinken nu voor iedereen bereikbaar.

Wie zijn je klanten?

Onze klanten zijn ten eerste klein zakelijke bedrijven, met name zzp’ers. In Nederland werken inmiddels meer dan 1 miljoen zzp’ers waarvan er velen vanuit huis werken. Door het bieden van een leaseconcept hebben zij goede koffie zonder veel gedoe. Hierdoor kunnen zij zich blijven focussen op hun core-business. Daarnaast leveren wij koffie-oplossingen aan particulieren die thuis van goede koffie willen genieten.

Zien jullie trends bij je klanten met betrekking tot ondernemen?

De belangrijkste trends die wij van onze klanten horen en zien, zijn:

  1. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker;
  2. Leasen is het nieuwe hebben;
  3. Niet alleen smaak maar ook beleving wordt belangrijker;
  4. Krapte op de arbeidsmarkt maakt ondernemers creatief in het binden van mensen.

Met name het leasen van allerlei randzaken groeit steeds meer. Het werkkapitaal moet namelijk beschikbaar blijven voor de core-business van de onderneming.

Heb je nog tips voor ondernemend Nederland?

Op basis van mijn ervaringen wil ik de volgende tips geven:

  • Onderneem vanuit je hart;
  • Luister naar je klanten;
  • Vertaal hun behoefte naar een oplossing;
  • Benut je kansen;
  • Maar vooral: creëer elke dag weer een glimlach.

Meer informatie over Coffee@Home en Ronny vind je op de website van Coffee@Home.

Related posts

Wat voor type ondernemer ben jij?

Danny

Vijf tips voor beginnende fotografen

Mathijs

7 tips om je personeel veilig te laten werken

Mathijs

Leave a Comment