Image default
Eigen bedrijf Logistiek Ondernemen

De 5 bestverkopende trucks voor zakelijk transport

Voor veel bedrijven is transport een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Daar horen ook keuzes bij, zoals welke trucks je aanschaft om zakelijk transport mogelijk te maken door middel van een eigen wagenpark. Daarom hebben we de vijf bestverkopende trucks voor je op een rijtje gezet. Op zoek naar een goede deal? Van bedrijfswagens tot gebruikte vrachtwagens met open laadbak, je vindt ze op Truck1, de marktplaats voor bedrijfsvoertuigen.

DAF XF

Daf gooit hoge ogen met haar XF, die erg populair is als bedrijfsvoertuig. Dat is ook niet gek, want DAF biedt hoge kwaliteit en de XF biedt de overtreffende trap in luxe. Daarnaast heeft de XF een hogere brandstofefficiency dan veel andere trucks en biedt het model een volledige reeks passieve en actieve veiligheidsvoorzieningen.

Volvo FH

Voor het vervoer van zware ladingen over grote afstanden is de Volvo FH al lange tijd zeer gewild. Het model werd voor het eerst geïntroduceerd in 1993 en verkocht in de jaren ’90 al ruim 400.000 stuks. Anno 2021 is de Volvo FH nog steeds ongekend populair voor zakelijk transport, mede door haar unieke chauffeursomgeving. Uiteraard is het model in de tussentijd doorontwikkeld, waardoor het nog steeds de strijd met concurrenten kan aangaan op bijvoorbeeld het gebied van brandstofefficiency.

trucks voor zakelijk transport

Mercedes-Benz Actros

Mercedes-Benz staat voor betrouwbaarheid, en dat is dan ook een van de redenen waarom de Actros al lange tijd uitstekend verkoopt. Het is tot op de dag van vandaag het vlaggenschip van Mercedes-Benz in de zware klasse. De Actros is vooral afgestemd op langeafstandstransport en exceptioneel transport, onder andere door extra aandacht te schenken aan comfort in de chauffeursomgeving.

DAF CF

De CF van DAF is wat minder gericht op langeafstandstransport, maar leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor supermarktleveringen. Het is een truck die zich raad weet op zowel asfalt als ruw terrein. De CF is leverbaar als twee-, drie- of vierasser en met een ruime keuze in motorvermogens. Door het lagere gewicht van de CF-cabine ten opzichte van die van de XF, heeft de CF doorgaans een hoger laadvermogen dan de XF.

Scania R-Serie

De R-serie van Scania, geïntroduceerd in 2004, is een echte tijger voor de lange afstand. Het model heeft een hooggeplaatste cabine om zo veel en functionele cabineruimte te creëren. De hedendaagse R-serie is te krijgen met zescilinder- of V8-motor en met vermogens tot 770 pk.

Alle vijf deze modellen kunnen je bedrijf uitstekend van dienst zijn en vormen stuk voor stuk een goede investering. Nu nog een goede chauffeur erbij zoeken!

Related posts

7 voordelen van een machine ten opzichte van een werknemer

Danny Bijl

Kantoor aantrekkelijk maken

Danny Bijl

Een eigen bedrijf starten, maar waarin?

Danny

Leave a Comment