Image default
Personeel

De beste stalling voor het vervoermiddel

Fietsenstalling

Aangezien er tegenwoordig meer mensen met de fiets naar het werk gaan, na een lange rit in de trein vanaf het station of lekker gezond vanaf thuis, is het wel zo prettig om de fiets in een goede stalling te kunnen plaatsen waar deze de hele dag moet staan. Men is ervan verzekerd dat de fiets veilig maar ook droog staat.

Een goede stalling voor het vervoermiddel geeft de werknemer de kans om daadwerkelijk te kiezen om te gaan fietsen naar het werk. Tenslotte is buiten zijn een manier om het werk los te laten, wat ook weer zorgt voor minder ziekteverzuim. Men is actief en sportief bezig in de buitenlucht, werkt aan de innerlijke kracht en ademt frisse lucht in.

Overdekte garage

Voor de andere werknemer die niet anders kan dan met de auto komen is een overdekte garage een welkome bijkomstigheid. Hier staat de auto veilig en droog, er is altijd plek voor de eigen werknemers en ook de bezoekers worden uitgenodigd hun auto veilig en droog in de garage te plaatsen.

Een overdekte stalling voor het vervoermiddel biedt niet alleen veiligheid, het is ook nog eens een onderdeel van het complete plaatje van het bedrijf. Het staat goed in de brochure en het zal eerder bezoekers aantrekken dan wanneer men alleen onbeschermd door de kou en de regen bij de eigen auto kan komen

Related posts

Hoe werving en selectie marketing jouw bedrijf naar de top brengt

Danny Bijl

Werkkleding, ja of nee?

Danny

Lichamelijke klachten verminderen op kantoor

Danny

Leave a Comment