Image default
Eigen bedrijf Marketing Tips

De beste tips voor duurzame relatiegeschenken

We zien ze steeds vaker; duurzame relatiegeschenken. Niet voor niets wordt er gezegd dat duurzame geschenken de toekomst hebben. Met duurzame relatiegeschenken draagt de verkoper en de consument bij aan een betere wereld. Ook als bedrijf kun jij jouw steentje bijdragen. We moeten op een zo duurzaam mogelijke manier omgaan met onze planeet en door te kiezen voor milieuvriendelijke geschenken beginnen we goed. Vind jij het lastig om een keuze te maken voor een duurzaam relatiegeschenk? Wij geven je tips zodat jij jouw relaties kan verrassen met de meest originele cadeaus.

Douche zandlopers

Een douche zandloper kan jou helpen om niet langer te douchen dan nodig is. Hoe korter jij doucht, hoe beter voor het milieu. Een douche zandloper herinnert je eraan om maximaal vijf minuten te douchen. Vijf minuten zijn genoeg om jou schoon te douchen. Laat jouw relaties verstandig omgaan met het waterverbruik en geef een douche zandloper cadeau.

Geschenken uit bamboe

We zien steeds meer producten op de markt die gefabriceerd zijn uit bamboe. Bamboe is milieuvriendelijk en kent veel voordelen. Bamboe groeit hard en het heeft, in tegenstelling tot katoen, geen bestrijdingsmiddelen nodig om te groeien. Daarnaast heeft bamboe een natuurlijke uitstraling. Bamboe pennen, bamboe snijplanken, bamboe speakers en bamboe notitieboekjes zijn artikelen die als relatiegeschenk kunnen dienen. Keuze genoeg om het leukste geschenk voor jouw relatie te vinden.

Milieuvriendelijke USB sticks

Milieuvriendelijke USB sticks

USB sticks zijn van zichzelf al duurzame producten, gezien de hoge levensverwachting van de sticks. Een USB stick is en blijft een populair opslagmedium. Ook als we niet beschikken over een internetverbinding, zijn de sticks onze redder in nood. USB sticks zijn er in verschillende soorten en maten. Wil jij een groen imago uitstralen? Kies dan voor een milieuvriendelijke USB stick geproduceerd uit bamboe, tarwestro of gerecyclede materialen. Je kan de USB sticks bedrukken of laten graveren met een naam, logo of tekst.

Powerbanks op zonne-energie

Powerbanks kennen we allemaal. Velen van ons gebruiken hem regelmatig. Er zijn gelukkig ook duurzame varianten op de markt, zoals de powerbank met zonnepaneel. Deze unieke powerbanks worden opgeladen dankzij de zon. Ideaal als jij niet altijd en overal de beschikking hebt over stroom. Geef het goede voorbeeld en zet solar powerbanks in als relatiegeschenk.

ECO tassen

Tassen gebruiken we dagelijks. Shoppers, boodschappentassen of rugzakken; we kunnen er niet zonder. Ook tassen zijn er in milieuvriendelijke uitvoeringen gemaakt van gerecyclede, biologisch afbreekbare en natuurlijk materialen. Tassen zijn te personaliseren naar wens met een bedrukking. Wat dacht jij bijvoorbeeld van een groene slogan op de tas? Met milieuvriendelijke tassen inspireer jij de ontvanger om duurzamer te gaan leven.

Related posts

Als ondernemer cryptobetalingen accepteren: dit moet je weten

Danny Bijl

Aanstekers met logo en andere goede tips voor promotiemateriaal voor jouw bedrijf

Dion

Opvallende én lekkere relatiegeschenken

Mathijs

Leave a Comment