Image default
Personeel

De kantoortuin inrichten

Een plek om te werken en te ontspannen

U bent vast zo trots als een pauw op uw bedrijf. U heeft jarenlang geïnvesteerd en heeft daarmee een mooi bedrijf opgezet. En natuurlijk is het een wens van u dat ook uw werknemers het goed naar hun zin hebben in hun job. Natuurlijk moet er hard gewerkt worden om resultaat te behalen, anderzijds mag er ook ruimte zijn om te ontspannen. Waar kan dat nu beter dan in een kantoortuin?

Een oplaadplek voor uw personeel

Een natuurrijke omgeving zorgt er voor dat werknemers tot rust kunnen komen tijdens hun lunchpauze. Ze halen een frisse neus en kunnen er dan weer volop tegenaan. Daarom is het belangrijk dat u nadenkt over de inrichting van uw kantoortuin. Daarnaast kunt u zich met een bedrijfstuin ook onderscheiden van andere bedrijven. U laat daarmee heel duidelijk zien dat u uw zaakjes op orde heeft.

Wat is belangrijk bij een kantoortuin?

Wanneer u een kantoortuin laat ontwerpen en aanleggen, zorg dan voor een tuin die om weinig onderhoud vraagt. U bent zelf immers al druk genoeg met ondernemen. U kunt er voor kiezen om een open veranda aan te laten leggen waar u met klanten, personeel of andere ondernemers kunt vergaderen. U zult dan zeker een goede indruk achterlaten bij uw relaties.

Kies voor een mooi loungeset en richt uw kantoortuin decoratief in

Ook wanneer u enkel een terras heeft, kunt u toch een prachtige plek creëren. Tuinmeubelland heeft diverse producten waarmee u uw kantoortuin of terras prachtig kunt inrichten. Loungesetdiscounter heeft diverse loungeproducten in het assortiment die voor rust en ontspanning kunnen zorgen in uw bedrijfstuin. De kantoortuin kunt u verder prima decoratief inrichten door grote bloempotten neer te zetten en te kiezen voor kleurrijke bloemen en planten.

Bron foto: whitehousemuseum.org

Related posts

3 manieren om aan teambuilding te doen met collega’s

Danny

Last minute kerstgeschenk: wat kun je nog regelen?

Dion

De nieuwe ontzorgverzekering voor verzuim van medewerkers

Danny