Image default
Carrière

De meerwaarde van een personal assistant

Dagelijkse e-mails die beantwoord moeten worden, maar waar je helaas niet aan toe komt. Afspraken die eigenlijk verzet moeten worden of een zakenreis boeken waar eigenlijk nog niets voor geregeld is. Komt dit je bekend voor? Dan is het hoog tijd om een personal assistant in te schakelen. Deze heeft slechts een half woord nodig om te begrijpen wat jij als directeur of manager nodig hebt. Daardoor kun je probleemloos blijven functioneren en houd je het hoofd boven water!

De personal assistant helpt je ontzorgen
Er zijn altijd zaken die blijven liggen. Vooral die kleine regeldingetjes zijn vaak een doorn in het oog van jou als ondernemer. Een personal assistant weet wat er nodig is om je van deze klusjes te verlossen. Deze zet net even dat extra stapje dat je nodig hebt om je uit de brand te helpen. Bovendien beschikt deze persoon vaak ook over managerskwaliteiten, iets dat je niet snel in een secretaresse vindt.

De voordelen van een personal assistant
Heb je geen geld voor een fulltime secretaresse, maar wil je wel ontzorgt worden? Dan is een personal assistant natuurlijk stukken goedkoper. Je bent niet gebonden aan een arbeidsovereenkomst en je hoeft geen rekening te houden met een eventuele pensioenopbouw. Vanzelfsprekend ben je ook geen geld kwijt, mocht een personal assistant zich ziekmelden en hoef je geen rekening te houden met vakantiedagen.

Een investering met rendement
Een personal assistant is een investering, maar het levert je ook ongelofelijk veel op. Of het nu gaat om een eenmalige klus of structurele werkzaamheden, een personal assistant helpt je waar dat nodig is. Vraag vrijblijvend een offerte op voor de kosten die je er aan kwijt bent. Je bent in elk geval niet duurder uit dan een arbeidscontract dat je afsluit met een secretaresse. Genoeg voordelen dus om er een beroep op te doen.

Related posts

Hoe we het tekort aan personeel kunnen terugdringen

Mathijs

Zo val je op met jouw CV

Dagmar

Zo maak je een professioneel visitekaartje

Dagmar

Leave a Comment