Image default
Marketing Tips

Duurzaam ondernemen met herbruikbare naambadges

Duurzaam ondernemen is natuurlijk al een tijdje een hot topic om je als ondernemer te onderscheiden van de rest. Er zijn verschillende creatieve manieren om hier invulling aan te nemen. Denk aan duurzame producten of het steunen van een goed doel. Een andere manier om duurzaam te ondernemen is door gebruik te maken van duurzame kantoorartikelen. Herbruikbare kantoorartikelen zijn daarom ook niet meer weg te denken uit het kantoor anno 2018. Zo zijn herbruikbare naambadges ook niet meer te missen op de werkvloer.

Waarom duurzame naambadges?

Naambadges zijn ideaal om je personeel makkelijker aanspreekbaar te maken voor de klant. Of het nu in de horeca, detailhandel of de zorg is, het personeel is makkelijker aan te spreken als de klant hun naam kan lezen. Als je een hoog personeelsverloop hebt waardoor je veel naambadges nodig hebt, dan zijn duurzame naambadges ideaal. In plaats van dat je elke naambadge moet weggooien, kun je hem hergebruiken.

Waar een normale naambadge vaak uit aluminium of plastic bestaat en bedrukt of gegraveerd wordt, werkt het bij een duurzame naambadge anders. De naambadges bestaan namelijk uit losse onderdelen. Met behulp van een kliksysteem kun je eenvoudig een label tussen de naambadge drukken. Dus als je nieuw personeel aanneemt of een evenement heb kan je met behulp van de software van Uniqprint jouw labels eenvoudig ontwerpen. Vervolgens is het gewoon een kwestie van een nieuw printje en je hebt al een nieuwe naambadge. Je hoeft dus geen naambadges weg te gooien, wat weer beter is voor het milieu.

De voordelen van herbruikbare naambadges

Naambadges die je kunt hergebruiken hebben natuurlijk verschillende voordelen:

  • Het bespaart geld op de lange termijn
  • Een geweldige optie bij snelle personeelswisselingen
  • Te gebruiken voor elke situatie
  • Personeel eenvoudiger aanspreekbaar
  • Milieuvriendelijk

Herbruikbare naambadges zijn een duurzame en betaalbare oplossing voor ondernemingen die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Related posts

Flyers: waarom het nog steeds goede marketinginstrumenten zijn

Danny

5 redenen om voor een zakelijke financiering te kiezen

Danny Bijl

Kantoor thuis: wat heb je allemaal nodig

Danny Bijl

Leave a Comment