Image default
Financieel

Heeft u alles al aangepast op het IBAN nummer?

Net als uw zakelijke instelling en bijscholing die altijd nodig blijft, dient u te zorgen voor een stabiele basis in uw administratieve zaken. Daarmee bent u vast en zeker klaar voor welke verandering dan ook.

Veranderingen

Alle veranderingen brengen nadelen met zich mee. Wanneer u echter alles uiteindelijk heeft aangepast, bent u vaak voorlopig voor een lange tijd klaar. Veranderingen zijn veelal noodzakelijk om het bedrijfsleven levendig te houden. Eraan toegeven is daarom de beste richting die u op kunt gaan.

Het aanpassen van briefpapier, visitekaartjes en andere administratieve aangelegenheden met het IBAN nummer is vast en zeker erg veel werk (geweest) maar toch noodzakelijk om te doen. Een professionele uitstraling blijft altijd belangrijk.

De praktijk

In de praktijk zijn er nog vaak situaties waaruit blijkt dat het IBAN nummer nog niet overal is opgenomen. Mensen keren vaak terug naar het internet om het nummer op te zoeken. Dit kost alleen maar onnodig tijd en staat ook nog eens onprofessioneel tegenover de eventuele beller.

Gelukkig bestaat de welbekende site nog steeds, stel dat het toch nog eens voorkomt dat het nummer moet worden opgezocht. U heeft de papieren niet bij u of u kent het nummer (nog) niet uit het hoofd, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Related posts

Zo zorg je voor een perfecte urenverantwoording als ZZP’er

Danny

Lage spaarrente, wat nu?

Danny

Je woning verbouwen? Zo financier je dat

Danny Bijl

Leave a Comment