Image default
Ondernemen Tips

Het duurzame relatiegeschenk met een toekomst

Je bedrijf bestaat al een tijdje en je hebt al heel erg veel verschillende relatiegeschenken gegeven. Aan je klanten, aan prospects, aan je vrienden en in sommige gevallen aan je leveranciers. Nu wil je toch echt iets geven wat een enorme impact heeft. Dus iets heel anders dan een fles wijn, een flesopener of een mok. Ook allemaal helemaal leuk, superleuk zelfs, maar jouw bedrijf bestaat straks 10 jaar en dat wil je vieren.

Een relatiegeschenk met impact op de ontvanger en tegelijk impact op de aarde. Dat is waar het in deze tijd toch ook echt om draait, klimaatbeheersing en zorg voor de natuur en het milieu. En je wilt ook dat de aarde nog lange tijd mee kan gaan.

De bloemetjes en de bijtjes

Er komt steeds meer aandacht voor bijen en vlinders. Waarom zijn bijen en vlinders eigenlijk zo belangrijk? We hebben veel te danken aan de bijen, heel erg veel. Denk maar aan het fruit en groente in je buurtsuper. Weet je dat 80% aan bijen te danken is? Ze halen het stuifmeel uit een bloem en brengen dat naar de stamper van een andere bloem. Door deze bestuiving kan je genieten van bergen appels, peren, kersen, bramen en pruimen. Als er geen bloemen zijn voor de bijtjes, voor de vlinders en voor de andere insecten, verdwijnen ze en heb je straks geen fruit. En geen groente.

Twee vliegen in één klap

Twee vliegen in één klap

Maar dan in de goede bedoeling. Het nieuwe relatiegeschenk is natuurlijk een veldbloemenmengsel. Je maakt met je nieuwe duurzame en vrolijke relatiegeschenk je klanten blij. En je personeel natuurlijk. En niet te vergeten het allerbelangrijkste, je zorgt met het kleurrijke mengsel goed voor de bijen en andere insecten! De ontvangers van je veldbloemenmengsel zullen vast verrast en verheugd reageren. Ze zien dat je als bedrijf goed om de natuur denkt en dat je maatschappelijk verantwoord bezig bent. Je klanten en hun kinderen zaaien het mengsel in hun tuinen of bloembakken en zien het als vanzelf groeien. En zodra de bloemen in hun volle bloei staan en al die bijen en vlinders in de lucht. Een feest op zich! Een waar spektakel waar nog lang over gepraat zal worden. 

Positief geluid

Jij als ondernemer wil een positief geluid laten horen. Een positief, vrolijk geluid met een mooie boodschap. En als mooie bijkomstigheid wordt er elke keer ook over je bedrijf gesproken wanneer de kleurenpracht ter sprake komt. Het veldbloemenmengsel hoeft niet van ver te komen. Investeer zowel in een groene en kleurrijke wereld als in je relaties en geef een veldbloemenmengsel als relatiegeschenk. 

Related posts

Geld verdienen aan Valentijn – 8 slimme tips

Mathijs

5 tips om een betere ondernemer te worden

Dion

Bescherm je dak: het belang van regelmatige inspecties

Danny Bijl

Leave a Comment