Image default
Commercieel Tips

Hoog scoren met sanitaire hygiëne

Bedrijven en organisaties die zichzelf serieus nemen weten het allang: hygiënische sanitaire ruimtes zijn belangrijk voor een positieve klantbeleving. Toch zijn er nog steeds ondernemers die het niet zo nauw nemen met de bedrijfshygiëne. En dat is jammer, want klanten houden van schoon en komen niet terug bij bedrijven waar het onhygiënisch is. Dat heeft uiteraard invloed op jouw omzet. Tijd om jouw bedrijfshygiëne eens onder de loep te nemen.

Een korte sanitaire stop met een blijvende indruk

We maken het onze klanten en gasten graag naar hun zin. We willen graag indruk maken met onze producten of diensten en zorgen voor een optimale presentatie. Een kort toiletbezoekje aan een onfris toilet kan jouw zorgvuldig opgebouwde imago echter in één klap tenietdoen. Steeds meer mensen vinden hygiëne zeer belangrijk en zijn zich bewust van de gevolgen van een vieze, openbare ruimte. Ook stank of het ontbreken van toiletpapier, zeep of handdoeken worden als irritant ervaren. Zie jij je klant als koning? Zorg dan voor optimaal schoon en fris sanitair en zorg dat het ze aan niets ontbreekt. Je kunt het ook uit handen geven aan en hygiënespecialist, zodat je er zelf geen omkijken naar hebt.

Clever en clean met slimme dispensers

Zorgen dat jouw sanitaire ruimte het visitekaartje van jouw bedrijf is, is niet zo lastig als je denkt. Door gebruik te maken van handige dispensers grijpen jouw klanten er nooit naast. Toiletpapierdispensers zorgen voor een ruime voorraad papier, evenals handdoekdispensers. Met een strategisch geplaatste zeepdispenser maak je iedereen blij. Maar de voordelen van dispensers gelden niet alleen voor de toiletbezoekers. Dispensers zijn besparend. Ze geven de noodzakelijke hoeveelheid papier of dosis zeep; niet meer of niet minder. Er is een ruime keuze aan dispensers; van eenvoudige uitvoeringen tot luxe vormgegeven exemplaren. Je kan dispensers in bruikleen krijgen wanneer je gebruik maakt van een totaalservice. Dit houdt in dat de dispensers worden gemonteerd, periodiek worden gevuld, gereinigd en bij defecten worden vervangen. En dat scheelt een forse investering!

Duurzame hygiënische oplossingen

We worden ons steeds meer bewust van duurzaamheid. Vele sanitaire producten zijn tegenwoordig gemaakt van gerecyclede materialen. Papier en schoonmaakmiddelen zijn milieuvriendelijk geproduceerd. De watervrije urinoirs gaan nog een stapje verder; hiermee wordt bespaard op tienduizenden liters kostbaar drinkwater op jaarbasis. Bedrijven met een actief MVO-beleid zijn enthousiast over dit innovatieve product. De URIMAT urinoirs zijn CO2 neutraal geproduceerd, zijn reukloos en hygiënisch. Bij het reinigingsproces worden microbiologische middelen gebruikt.

Nog zo’n mooie innovatie is de Hygolet; de zelfreinigende toiletbril. De toiletbril wordt via een sensor na elk toiletbezoek voorzien van een nieuwe, hygiënische hoes. Hygiënischer kan je het niet maken!

Duurzaamheid geeft sanitair een ‘gouden randje’

Ben je van plan je sanitaire omgeving te vernieuwen of te verbeteren, dan adviseren we je duurzame materialen te gebruiken. Ook milieuvriendelijke producten als reinigingsmiddelen en papier worden zeer gewaardeerd door de bezoekers. Duurzame oplossingen besparen je daarnaast geld in de vorm van waterbesparing, energiebesparing en afvalvermindering. En last but not least: je draagt bij aan het welzijn van mens, dier en milieu.

Related posts

Geld verdienen aan Valentijn – 8 slimme tips

Mathijs

Het gebruik van influencer marketing in je digitale marketingmix

Danny

Bedrijfsruimte verhuren hoeft niet moeilijk te zijn

Mathijs

Leave a Comment