Image default
Commercieel Eigen bedrijf

Hoog springen en opgevangen worden

Doelstelling

Denkt u erover speeltoestellen te plaatsen bij uw bedrijf, stel dan uw doelen vast. Deze doelen hebben betrekking op uw eigen bedrijfsvoering en de leeftijd van uw bezoekers. Of u nu een basisschool beheert of een machineverhuurbedrijf; u trekt gegarandeerd jong publiek aan. Daarnaast is toegankelijkheid één en veiligheid een ander zeer belangrijk aspect.

Veiligheid dient voorop te staan. Onderaan de toestellen komen rubberen tegels, waardoor de bezoekers in elk geval zachter neerkomen. Op meerdere plekken wordt gebruik gemaakt van rubber of zacht materiaal. Naast het veiligheidsaspect komt dit het uitnodigende deel ten goede. Ook mogen er niet teveel toestellen staan, maar er mag ook zeker niet te weinig variatie te vinden zijn.

Onderhoud

Veiligheid komt onder andere voort vanuit het juiste onderhoud. Veel toestellen bevatten metaal, dat in de gaten gehouden dient te worden. Ook de rubberen tegels moeten eens in de zoveel tijd vervangen worden. Jonge meisjes lopen tegenwoordig veel eerder op hakken en dus loopt u het risico dat er materiaal eerder slijt dan normaal.

Een krachtig onderhoudscontract is gewenst. Ook moet u vertrouwen hebben in het onderhoudsbedrijf. Is dat er niet of niet helemaal, dan kunt u beter op zoek naar een ander bedrijf. U moet op hun kunnen rekenen, afspraken moeten nagekomen worden en het bedrijf dient 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Onderhoud is één, maar een onverwachte reparatie dient onmiddellijk aandacht te krijgen!

Promotie

Weten mensen eenmaal van uw unieke speelvoorzieningen bij uw bedrijf en de veiligheid die u voorop stelt, dan wordt uw bedrijfsnaam vast en zeker gepromoot. Bezoekers komen vaker terug, al is het soms alleen om de naam van uw bedrijf genoemd te hebben. Op een gegeven moment is uw naam alom bekend. Plaatst u een artikel op uw website, dan weet u zeker dat er bezoekers op af komen.

Eens in het jaar kunt u een open dag houden, afhankelijk natuurlijk van wat voor bedrijf u heeft. Of u zorgt voor deelname aan bepaalde evenementen. Er is altijd wel iemand die nog weet dat u met uw bedrijf aan de festiviteiten meedeed. En dat ene bijzondere speeltoestel? Ook dat wordt vervolgens gepromoot, misschien wel wereldwijd!

Bent u opzoek naar speeltoestellen kijk dan eens bij Arkema Speelvoorzieningen .

Related posts

7 tips om te profiteren van de economische groei

Mathijs

Niet-betalende klanten? Deze 5 tips helpen je verder!

Danny Bijl

Omnichannel ontwikkelingen: wat staat ons te wachten?

Danny