Image default
Lifestyle Personeel

Koffie op het werk

Koffie op het werk. Het is de gewoonste zaak van de wereld. Een kantoor of werkplaats zonder koffie is ondenkbaar. Als trotse ondernemer ontkom je er daarom niet aan om te investeren in een goed koffieapparaat. Zoals de koffie wordt gedronken in een horecazaak, zo willen werknemers ook de koffie op het werk ervaren. Daarom is het van belang dat je goed nadenkt over welk koffieapparaat je op het werk wilt aanschaffen.

De voordelen van koffie drinken op het werk
Koffiedrinken op het werk brengt diverse positieve effecten met zich mee. Het is niet alleen goed voor de productiviteit van je werknemers, het verhoogt ook flink de teamspirit. Koffie verbindt mensen namelijk met elkaar. Even dat moment samen met andere collega’s, zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer. Wist je trouwens dat koffie op de werkvloer ook de concentratie verhoogt? Juist bij het behalen van bepaalde deadlines is een scherpe focus onmisbaar. Zorg daarom voor smaakvolle koffie op de werkvloer.

Een breed aanbod van koffie en andere dranken
Natuurlijk wil jij je werknemers niet alleen voorzien van goede koffie, maar ook regelmatig een goede kop cappuchino serveren of wellicht zelfs een latte macchiato of café au lait. Voor de mensen die geen koffie lusten, is het prettig als ze gemakkelijk thee kunnen zetten of een kop warme chocolademerk. Een veelzijdige koffieautomaat is dan ook een vereiste als jij je medewerkers tevreden wilt houden.

Onderhoud aan de automaat dankzij een servicecontractDe_koffieautomaat_(5537369211)
Het plaatsen van een koffie automaat vraagt natuurlijk om onderhoud. Je wilt te allen tijde voorzien zijn van de beste service. Niet alleen de kwaliteit van de koffer is belangrijk, maar ook het structurele onderhoud is noodzakelijk. Vaak sluit je daarvoor een servicecontract af met een leverancier.

Een automaat kopen of leasen?
Als ondernemer heb je de mogelijkheid om een automaat te kopen of te leasen. Volledig afgestemd op de wensen van jou als klant. Er zijn diverse leveranciers zoals Gaasbeek bij wie je terecht kunt voor een koffie automaat huren. Vraag altijd meerdere offertes op, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten die dat met zich meebrengt.

Een automaat uitproberen
Om een idee te krijgen hoe een automaat functioneert en of deze matcht met de verwachtingen die je ervan hebt, kun je vaak een aantal dagen of een week uitproberen. Dit kost je vaak niets of slechts een klein bedrag. Een uitstekende manier om erachter te komen welke koffieautomaat goed bij je bedrijf past. Optimale werkomstandigheden creëer je namelijk met een goede automaat!

Related posts

Makelaar worden? Vijf praktische zaken die je moet weten!

Danny

Re-integreren van oudere medewerkers

Mathijs

10 ideeën om je personeel te verrassen

Danny

Leave a Comment