Image default
Eigen bedrijf Marketing Tips

Koffiebekers bedrukken voor bedrijf

Het bedrukken van koffiebekers is een proces dat in principe niet lastig is. Toch is het belangrijk om rekening te houden met een aantal aandachtspunten. In dit artikel gaan we daar verder op in.

Hoeveel koffiebekers heb je nodig?

Door veel koffiebekers tegelijk in te kopen is het mogelijk om inkoopvoordeel te behalen. Dit levert al snel zo´n 10% tot 30% korting op de inkoopprijs op. Dit maakt het interessant om veel koffiebekertjes tegelijk in te kopen. Zo kun je maximaal besparen.

Per fulltime medewerker kun je zo´n duizend koffiebekertjes per jaar hanteren. Bij duizend koffiebekertjes per fulltime medewerker, hoeft het verbruik van bezoekers niet meer te worden meegerekend. Lukt het om medewerkers te stimuleren en één koffiebekertje meerdere keren te gebruiken? Dan levert dat al snel een besparing op. Bij verschillende fabrikanten kun je koffiebekertjes vinden waarmee hergebruik door middel van een opdruk gestimuleerd wordt. Uiteraard kun je ook zo´n bedrukking in eigen huisstijl realiseren.

Waar laat ik koffiebekers opslaan?

Als je zo´n duizend koffiebekers per medewerker bestelt, kan het zo zijn dat er problemen met het opslaan van bekers ontstaan. Gelukkig is het bij steeds meer fabrikanten mogelijk om op locatie op te slaan. Alleen als er koffiebekers benodigd zijn, zullen er koffiebekers uitgestuurd worden. Uiteraard kunnen bekers ook in het eigen magazijn worden opgeslagen. Zeker als bekertjes op een slimme manier gestapeld zijn, kost het minder opslagruimte dan vaak verwacht wordt.

Koffiebekers bedrukken

Op welke manier laat je koffiebekers bedrukken?

Het bedrukken van koffiebekers kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een beperkt aantal kleuren of een multi colour bedrukking. Bij een multi colour bedrukking kan er in kleinere oplages gedrukt worden. Voor grote oplages is het voordeliger om voor een beperkt aantal kleuren te gaan. Bij Goedkopekoffibekers.nl kun je de verschillen zien.

Let er bij het aanleveren van een grafisch ontwerp op dat rekening is gehouden met de grafische vereisten. Zo weet je zeker dat de juiste kleuren en afmetingen gebruikt zijn. Bij het bedrukken van koffiebekers is de kans op fouten vrij groot, eventueel kun je ter review een grafisch ontwerper inschakelen die gespecialiseerd is in het bedrukken van papier. Ook kun je jouw drukkerij om hulp vragen.

Related posts

Sluit je werkdag af. Meer balans in je privéleven

Danny

Beste copywriting tips anno 2019

Danny

Waarom goede medewerkers stoppen

Mathijs

Leave a Comment