Image default
Partners

Leuke relatiegeschenken voor de komende feestdagen

Nog maar heel eventjes en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Hoewel u er misschien momenteel nog niet mee bezig bent, is het wel slim om alvast na te denken over wat u uw relaties met de feestdagen gaat geven. Er zijn ongelofelijk veel relatiegeschenken waaruit gekozen kan worden.

De beroemde fles wijn

Het meest gangbare relatiegeschenk is natuurlijk een fles wijn. Dit cadeau wordt altijd goed gewaardeerd. Laat een speciaal etiket ontwerpen met daarop uw bedrijfsboodschap en logo vermeld en u weet zeker dat uw klanten ook volgend jaar weer graag gebruikmaken van uw diensten of producten. Bovendien is wijn natuurlijk onmisbaar tijdens de feestdagen!

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bedrukte spaarpot. U kunt bijvoorbeeld een groot exemplaar laten bedrukken, maar u kunt ook de keuze maken voor een aantal kleine exemplaren. Dat zullen de kinderen van uw relaties zeker waarderen! En natuurlijk is deze ouderwetse manier van sparen natuurlijk een perfecte voorbereiding voor een gezonde financiële toekomst.

Kies voor een origineel relatiegeschenk
spaarpot
Een relatiegeschenk wordt pas echt echt leuk als deze origineel is. In ieder geval een cadeau dat niet iedereen krijgt. Er zijn genoeg mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Hammam Collection? Misschien kunt u wel een handdoek of Hammam doek laten bedrukken met uw logo. Of een ‘Ik hou van Holland’ bordspel meegeven aan al uw relaties of werknemers.

Maak er een feestelijke kerst van

Er is ongelofelijk veel mogelijk en als u het echt niet weet, kunt u altijd nog een giftcard schenken. Zorg er in elk geval voor dat het een leuke kerst wordt en maak snel een keuze waar dit jaar uw relatiegeschenken uit zullen bestaan.

Related posts

Samen een bedrijf beginnen: hoe pak je dat aan?

Dion

Eenmanszaak of BV: de verschillen op een rijtje

Mathijs

Het goede voorbeeld geven: 8 fouten die je als baas niet moet maken

Dion

Leave a Comment