Image default
Marketing

Leuke tips voor sportieve relatiegeschenken

Wil je sportieve relatiegeschenken inzetten als een leuke attentie? Dan is het belangrijk om goed na te denken welke boodschap op het geschenk moet worden gecommuniceerd. Afhankelijk van de omvang van de boodschap, kan je bepalen hoeveel ruimte er nodig is op het product dat je wilt bedrukken. Dan kan het oriënteren beginnen; welk product sluit het beste aan bij de relaties die ik wil voorzien van een geschenk? In dit artikel enkele tips op een rij, veel succes met het uitzoeken welk sportieve geschenk het gaat worden!

Waar moet je op letten bij het bedrukken van bidons?

Bidons bedrukken is een leuke en attente manier om de relatie een praktisch cadeau mee te geven. De bidons zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens hartstikke leuk om te zien en om mee gezien te worden! Zeker als de bedrukking aantrekkelijk is, dan komt de bidon op verschillende momenten goed van pas. Niet alleen tijdens het hardlopen of gedurende een fijne wandeling, maar ook in de sportschool of wanneer de ontvanger aan het werk is. Hoe leuk is het om een bedrukte bidon op tafel te zetten als een handige reminder om goed te blijven drinken gedurende een werkdag?! Wanneer je eenmaal in de werkflow zit, wordt het drinken vaak vergeten terwijl goede hydratatie erg belangrijk is. Niet alleen voor de concentratie, maar ook de algehele gezondheid. Om de bidon extra aantrekkelijk te maken, is het belangrijk om te denken vanuit de ontvanger / de relatie. Wat mag er op de bidon staan zodat de ontvanger het product vaak in zal zetten? Welke boodschap wil je graag communiceren om de juiste impact te realiseren? Hoeveel bidons wil je laten bedrukken? Allemaal handige vragen om jezelf te stellen, voordat de bedrukking van de bidons in gang wordt gezet.

Andere sportieve relatiegeschenken

Bidons zijn niet de enige geschenken die je kunt laten bedrukken voor relaties. Wil je in de sportieve geschenken blijven, dan zijn sporttassen ook erg gaaf om in te investeren. Vind je een sporttas wat te groot? Een katoenen tasje wordt nog steeds veel ingezet voor uiteenlopende doeleinden en je kunt er goed jouw boodschap op bedrukken. Wil je de relatiegeschenken in het kader van in beweging komen laten bedrukken, dan zijn frisbees, strandballen en tennisballen een leuk initiatief. Ook de voetbal en het springtouw zijn populaire relatiegeschenken die regelmatig worden ingezet voor promotionele doeleinden. Denk ook na over relatiegeschenken die van pas komen na het sporten, bijvoorbeeld een handdoekje. Daar kan je onder andere heel mooi het logo op laten bedrukken. De bidon is nog steeds favoriet, deze is praktisch maar vooral heel leuk om te geven én te ontvangen.

Related posts

Hoe manage je je een internationale werkomgeving?

Danny

5 iPhone essentials voor de zelfstandig ondernemer!

Danny

5 marketing- en communicatietips voor 2022

Dion

Leave a Comment