Image default
Commercieel Ondernemen Tips

Maak jij al gebruik van kluizen in jouw bedrijf?

Kluizen zijn een must-have voor bedrijven. Het biedt veiligheid, orde en straalt professionaliteit uit. Hieronder leggen wij uit waarom het veiligheid, orde en andere aspecten biedt, maar ook waarom het professionaliteit uitstraalt.

Veiligheid

Kluizen bieden een veilige opslagplaats voor waardevolle spullen zoals geld, belangrijke documenten, sieraden, elektronica en andere waardevolle spullen. Dit kan de veiligheid van zowel het bedrijf als de medewerkers verbeteren. Ook heb je alle belangrijke spullen bij elkaar en hoef je er nooit naar te zoeken.

Bescherming tegen diefstal

Kluizen bieden bescherming tegen diefstal. Inbrekers zullen minder geneigd zijn om te stelen als ze weten dat er kluizen aanwezig zijn. Bovendien bieden kluizen bescherming tegen interne diefstal door medewerkers. Mocht er toch een poging worden gedaan om in te breken, dan is de kans erg klein dat ze daadwerkelijk in de elektronische kluis of kluis kunnen.

Bescherming tegen diefstal

Privacy

Bedrijven hebben soms vertrouwelijke documenten die alleen bepaalde personen mogen zien. Kluizen bieden een veilige opslagplaats waar alleen geautoriseerde personen toegang toe hebben. Privacy is een erg belangrijk onderwerp in onze samenleving op het moment. Door hier oplossingen voor te hebben laat je medewerkers zien dat je hier bewust over na hebt gedacht en dat je hen serieus neemt.

Verzekering

Sommige verzekeraars eisen dat bedrijven bepaalde waardevolle spullen in kluizen bewaren om voor dekking in aanmerking te komen. Kluizen bieden dus extra bescherming en zorgen voor verzekeringen. Zeker gecertificeerde kluizen komen bijna altijd in aanmerking voor vergoedingen mocht er wat mee gebeuren.

Orde en netheid

Iedereen herkent het vast wel: “ik had het blaadje daar toch neergelegd”. Of een stapeltje papieren ligt op het bureau en er gaat een kopje koffie om. Als je er altijd voor zorgt dat de belangrijke papieren netjes in de kluis liggen overkomt dit je niet zo snel. Door gebruik te maken van kluizen blijft de werkplek georganiseerd en netjes. Belangrijke documenten en spullen worden opgeruimd en er is minder kans op misplaatsing of verlies. Berg bijvoorbeeld een geldkluis in een grotere kluis op, zo heb je contant geld of sieraden op dezelfde plek als belangrijke papieren, zonder dat alles door elkaar ligt.

Professionele uitstraling

Het gebruik van kluizen geeft een professionele uitstraling aan een bedrijf. Klanten en zakelijke relaties zien dat het bedrijf hun veiligheid en privacy serieus neemt. Zoals we hierboven al genoemd hebben is dat belangrijk voor werknemers die zien dat je hun privacy serieus neemt. Maar ook voor potentiële klanten. Als je jouw artikelen en waardevolle spullen zorgvuldig behandeld, stijgt de waarde van jouw artikelen direct.

Related posts

Drie tips voor besparen op kantoorkosten

Danny Bijl

De voor- en tegens van een arbeidsongeschiktheidsverzekering als zzp’er

Dion

De waarde van CRM software voor kleine webshops: de voor- en nadelen

Danny

Leave a Comment