Image default
Tech Tips

Nieuwe zakelijke smartphone nodig? Wacht even op de Samsung Galaxy S22-serie!

Ben jij op zoek naar een nieuwe zakelijke smartphone en geef je de voorkeur aan een telefoon die op Android draait? Dan kan het zinnig zijn om nog even geduld te hebben voordat je een nieuw toestel aanschaft. Op 8 februari presenteert Samsung namelijk naar alle waarschijnlijkheid haar nieuwe serie high end Galaxy S toestellen, de S22-serie. Je kunt dan waarschijnlijk vanaf 18 februari de Samsung Galaxy S22 kopen. We vertellen wat we al denken te weten over deze in potentie uitstekende kandidaten voor jouw nieuwe zakelijke telefoon.

Formaat en design

De Samsung Galaxy S22 en de Galaxy S22+ worden naar verluid kleiner dan hun voorgangers uit de S21-serie, respectievelijk 6.1 inch en 6.6 inch. Verder lijken ze qua design veel op die eerdere toestellen. De Galaxy S22 Ultra gaat er wel echt anders uitzien dan zijn voorganger, namelijk een stuk hoekiger. Dit is om plek te maken voor de S-Pen, bekend van Samsungs Note-toestellen, waarmee je het display van 6.8 inch ook kunt bedienen en zelfs mee kunt tekenen en schrijven.

Camera’s S22 en S22+

Camera’s S22 en S22+

Hoewel de Galaxy S-serie van Samsung al bekend stond om de uitstekende camera’s, heeft Samsung zich ingespannen om deze keer de camera’s nóg beter te maken. De Samsung S22 en S22+ krijgen waarschijnlijk een hoofdcamera die foto’s maakt in 50 megapixel, plus een ultragroothoeklens van 12 megapixel en een telelens van 10 megapixel die drie keer optisch kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies. De selfiecamera maakt plaatjes in 10 megapixel.

Camera’s S22 Ultra

Als je écht het allerbeste wilt, moet je echter voor de S22 Ultra gaan. Hiermee kun je naar verluid foto’s maken in 108 megapixel met een extra groot diafragma van f/1,8 dat ervoor zorgt dat je ook bij weinig licht zeer goede foto’s kunt maken. De ultragroothoeklens van 12 megapixel krijgt waarschijnlijk een zichtveld van maar liefst 120 graden, zodat je extra veel op de foto kunt krijgen. Daarnaast komen er op dit toestel naar verluid twee telelenzen van 10 megapixel: een met 3x optische zoom en de ander met maar liefst 10x optische zoom. De selfiecamera zou zelfs foto’s maken in maar liefst 40 megapixel en is waarschijnlijk de beste selfiecamera op welk huidig toestel dan ook. Dat betekent videobellen met je telefoon in topkwaliteit.

Hardware

Uiteraard is de hardware navenant. De Samsung S22-serie wordt waarschijnlijk voorzien van Samsungs eigen, bliksemsnelle Exynos 2200 processor die ervoor gaat zorgen dat je van alles kunt doen op de telefoon zonder dat deze gaat haperen. Dat komt goed van pas in combinatie met 5G. Schakelen tussen apps gaat ook snel op de nieuwe Samsung. De S22 en S22+ krijgen daarnaast 8GB werkgeheugen en een opslagruimte van 128 GB of 256 GB. Bij de S22 Ultra kan gekozen worden uit 8 GB of 12 GB RAM intern geheugen en een opslagcapaciteit van 128 GB, 256 GB of zelfs 512 GB. Wat de batterij betreft krijgt de S22 een accu van 3.700 mAh, de S22+ een van 4.500 mAh en de S22 Ultra een accu van maar liefst 5.000 mAh. Alle drie de toestellen zijn kunnen snelladen en draadloos opgeladen worden.

Even wachten en de S22 kopen kan dus zeker de moeite waard zijn als je het echt het beste Android-toestel wilt waarmee je er weer een tijd tegenaan kunt. Je wilt in je zakelijke leven inmiddels optimaal ondersteund worden door je smartphone!

Related posts

De bureaustoel ontleed

Danny

Hoog scoren met sanitaire hygiëne

Danny

Koffiebekers bedrukken voor bedrijf

Danny

Leave a Comment