Image default
Eigen bedrijf Ondernemen Personeel Tips

Om deze 3 redenen schakel je een financieel detacheringsbureau in

Groeit je financiële bedrijf sneller dan verwacht? Neemt de werkdruk toe op de afdeling Finance? In zulke situaties sta je als organisatie te springen om extra mankracht. Om financieel personeel met ervaring en expertise. Het kan ook zijn dat je juist jonge financials wilt aantrekken, vers uit de studiebanken. In beide gevallen is een financieel detacheringsbureau precies wat je zoekt.

Werving en selectie die uit handen geven

Een belangrijke reden om een financieel detacheringsbureau in te schakelen, ligt in de hoek van werving en selectie. Een ander woord voor werving en selectie is recruitment.

Dit proces omvat het werven, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. Ook al doen bedrijven dit nu nog geregeld zelf, steeds vaker kiezen ze ervoor om dit uit te besteden. Waarom? Het scheelt je vooral heel veel tijd. De uren die je niet aan het vinden van nieuwe werknemers hoeft te spenderen, kun je besteden aan je onderneming. Een financieel detacheringsbureau kan dit voor je regelen. Jij hebt het immers al druk genoeg.

Een gedetacheerde finance professional op je werkvloer

Een gedetacheerde finance professional op je werkvloer

In plaats van het aannemen van nieuw personeel, kun je iemand ook voor een korte periode lenen van buitenaf. Dit tijdelijk onderbrengen van een professional wordt ook wel detacheren genoemd.

Detacheren wordt meestal op basis van een opdracht gedaan. Hoe lang die opdracht duurt, hangt van de situatie af. Dit kan een halfjaar zijn, maar ook gerust een jaar. Een goed detacheringsbureau heeft niet alleen een groot netwerk met interessante kandidaten, maar beschikt zelf ook over veel inhoudelijke kennis. Hierdoor weet zo’n bureau vaak precies welke over welke kwaliteiten de perfecte kandidaat moet beschikken om bij jou te passen.

Detacheren heeft voordelen voor zowel jou als de gedetacheerde professional. Zoals eerder genoemd, scheelt het een organisatie vooral tijd en geld. Het grote voordeel voor de gedetacheerde zelf zit in de afwisseling. Deze persoon doet ervaring op bij verschillende organisaties en leert hierdoor omgaan met wisselende situaties.

Kennisdeling en betrokkenheid

Sommige financiële detacheringsbureaus doen meer dan alleen het recruiten of onderbrengen van finance professionals. Detacheringsbureau Fit Professionals of Finance uit Groningen gaat een stapje verder en zet hoog in op vitaliteit. Waarom? Het bureau uit Groningen is ervan overtuigd dat een balans tussen mentale en fysieke gezondheid leidt tot betere prestaties. Naast persoonlijke ontwikkeling is er veel aandacht voor elkaar. Door grote betrokkenheid en kennisdeling overtreffen ze de verwachten van zichzelf en hun opdrachtgevers keer op keer.

Related posts

Duurzaam ondernemen met herbruikbare naambadges

Danny

5 tips om onverwacht snelle groei van je bedrijf in goede banen te leiden

Dion

Groeit je ambitie harder dan je collega`s, enkele tips

Mathijs

Leave a Comment