Image default
Lifestyle Logistiek Tips

Op zakenreis via Schiphol – Boek op tijd een parkeerplek

Soms moet je voor je werk een vliegtuig pakken en krijg je niet genoeg tijd om je zaken te regelen. Misschien vraag je een kennis altijd om je naar Schiphol te brengen of wil je geen tijd verliezen om je auto te parkeren. Schiphol heeft precies de oplossing voor je.

De P1 parking van Schiphol is ideaal voor de zakenman of vrouw die voor minder dan 2 dagen terug zal keren van weggeweest. Hier mag je je auto maximaal 48 uur parkeren en het gaat hier voornamelijk om overdekte parkeerplaatsen. Het handige van ze, is dat ze vlak bij de vertrekhallen liggen. Je bent binnen 3 tot 6 minuten bij je vertrekhal en je hoeft helemaal geen tijd te verliezen om een snelbus te pakken.

Bij P4 Basic Parking kun je vanaf 3 dagen je auto achterlaten. Hier betaal je per dag en zijn de prijzen wat voordeliger, omdat ze niet alle services bieden die je bij de andere plaatsen vindt. Hier ga je wel een snelbus moeten nemen.

Valet parking

Verder heb je ook de mogelijkheid om de vertrekhal in te lopen zonder dat je je auto zelf hoeft te parkeren. De Valet Parking van Schiphol is ook heel populair. Hier mag je vanaf 3 dagen parkeren. Je maakt een reservering en wanneer je op Schiphol aankomt zal een chauffeur de auto van je overnemen. Nadat je bij de balie bent geweest, kun je naar het vertrekhal gaan die binnen 2 minuten lopen te bereiken is. Men zal bijhouden wanneer je terugkomt en ze zullen er dan voor zorgen dat je auto weer op je te wachten staat zodat je de sleutel kunt terugnemen en naar huis kunt rijden.

Parkeren voor een langere periode

Als je langer wegblijft mag je dan ook bij P3 je auto parkeren bij Schiphol. Je mag hier ook vanaf 3 dagen parkeren en je mag kiezen tussen onoverdekt of garage. Hier moet je ook een snelbus pakken die je binnen 5 minuten naar je vertrekhal brengt. Wanneer je een snelbus moet nemen, kun je je bagage bij de in- en uitlaatpunt achterlaten zodat je niet met je bagage hoeft te sjouwen.

Je ziet dus dat je verschillende mogelijkheden hebt. Het hangt van je tijd van vertrek en reisduur af welke parkeerplaats je zou moeten kiezen.

Related posts

De tijd goed besteden in de file – handige tips

Dagmar

Veiligheid voor jezelf en anderen

Danny

Zo houd jij jouw producten koel in een magazijn

Sander

Leave a Comment