Image default
Eigen bedrijf Lifestyle Ondernemen Tech

Refurbished iPhone: de iPhone voor ondernemers

Een refurbished iPhone is een iPhone voor de ondernemers. Als ondernemer ben je altijd bezig om het meest optimale resultaat te halen tegen de laagst mogelijke kosten. Dit is waarom refurbished iPhones de toestellen voor ondernemers zijn. Refurbished iPhone zijn namelijk een stuk goedkoper dan gloednieuwe iPhones. Het zijn iPhones die een tweede leven krijgen maar wél door ervaren technici en erkende software zijn gecontroleerd. Het is dus anders dan tweedehands. En ander gewin is dat je ook duurzaam bezig bent. Voor het produceren en kopen van een nieuwe iPhone zijn delfstoffen nodig. Deze moeten opgegraven worden, wat weer een aanslag op het milieu is. Kortom; als ondernemer ben je met een refurbished iPhone goedkoper uit en je bent groen bezig. De iPhone 8 refurbished is en toptoestel en waarom zou je dan nog de iPhone X refurbished kopen? Dat leggen we in dit blog uit.

iPhone 8 refurbished

De iPhone 8 refurbished is het toestel wat voldoet aan alle standaarden. Het toestel beschikt over een 4.7 inch scherm en beschikt over 4G. Daarnaast heb je de vertrouwde knop onderaan het scherm dat beschikt over Touch ID. Dit is handig, want op die manier kun je je iPhone ontgrendelen met je duim. De iPhone 8 refurbished heeft een 12 megapixelcamera en schiet in 4K. De camera van deze refurbished iPhone is dus mega toekomstproef, aangezien de meeste televisies nog niet een over een 4K scherm beschikken. Tot slot is de iPhone 8 refurbished zeer compact. Hij past gemakkelijk in de broekzak en is met één hand de besturen. Ben jij een ondernemer die op zoek is naar een compact en handzaam toestel voor een voordelige prijs? Dan is de iPhone 8 refurbished de verstandige keuze.

iPhone 8 refurbished

iPhone X refurbished kopen

De iPhone X refurbished is zeer interessant als je van plan bent om prachtige foto’s en filmpjes te schieten. Dit toestel is er voor de creatievelingen. Je kunt de iPhone X refurbished kopen omdat je van editen houdt. Het touchscreen bedekt de gehele voorkant en daarmee heb je nog ruimte om foto’s en video’s te bewerken. Een iPhone X refurbished kopen is interessant als je graag portretfoto’s maakt. Dankzij de dubbele camera wordt er diepte gecreëerd in foto’s, waardoor portretfoto’s tot leven komen. De iPhone X refurbished heeft een 5.8 inch scherm en beschikt ook over 4G. Men kan de iPhone X refurbished kopen omdat het toestel refurbished zeer voordelig geprijsd is. Je ontgrendelt het toestel door middel van het tonen van je gezicht. De iPhone X beschikt namelijk over Face ID. Ben jij een ondernemer die op zoek is naar een multimedia-machine? Wil jij alles uit je refurbished iPhone halen wat erin zit? Dan moet je de iPhone X refurbished kopen.

Related posts

6 redenen om nooit meer terug in loondienst te gaan

Dion

4 voordelen van een kassasysteem voor je onderneming

Danny

5 redenen om als ondernemer te kiezen voor factoring

Danny Bijl

Leave a Comment