Image default
Commercieel Eigen bedrijf

Show je producten

Op een beurs of een markt

Als ondernemer kun je van alles proberen om jezelf en je product kenbaar te maken aan publiek. Er zijn diverse manieren van marketing maar je kunt zelf ook op pad gaan. Stel dat je erg creatief bent, dan is er altijd wel een markt of beurs waar je jouw producten kunt showen.

Trek je eigen plan en ga daarmee aan de slag. Er is vast en zeker een markt of beurs die aansluit op jouw plan. Waar wil je heen, ben je bereid om te reizen, wat neem je allemaal mee, wat is er echt nodig, hoe groot moet je kraam minimaal zijn of heb je er misschien meerdere nodig?

Bekendheid

Hoe maak je bekend dat jij binnenkort je producten zal showen? Heb je bijvoorbeeld een eigen pagina via social media, dan plaats je het vanzelfsprekend in elk geval daar op. Stel dat je van plan bent vaker dit soort stappen te ondernemen, dan is een eigen website ook niet overbodig.

Daarnaast kun je flyers verspreiden waarop je al enkele foto’s plaatst van je meest bijzondere producten. Op de flyer kun je dan ook je eventuele site of social media-pagina noemen. Een e-mailadres of telefoonnummer is in elk geval praktisch om te noemen; zo weten anderen jou altijd te bereiken.

Related posts

Is een energielabel voor winkelpanden verplicht?

Danny Bijl

Auto leasen voor zzp’ers: de voor- en nadelen

Dagmar

6 ‘red flags’ om niet met een klant of opdrachtgever in zee te gaan

Dion

Leave a Comment