Image default
ICT Tech

Snel en goedkoop printen in hoge kwaliteit met HP Pagewide

In het bedrijfsleven is over het algemeen nog altijd de heersende gedachte dat laserprinters het meest ideaal zijn vanwege de snelheid van printen en de uitgebreide instelmogelijkheden voor beheer, beveiliging en workflow. Maar niets is minder waar, de innovatie op het gebied van inkjetprinters heeft niet stilgestaan, met als gevolg dat inkjetprinters aandeel veroveren in de zakelijke markt. De nieuwe HP Pagewide serie maakt de stap naar een zakelijke inkjetprinter nóg logischer.

Snel printen in hoge kwaliteit en met lange gebruikscyclus

De snelheid van printen is een veelgehoord argument voor de aanschaf van een zakelijke printer, maar de HP Pagewide inkjetprinters maken korte metten met dit argument. Deze printers kunnen een snelheid behalen tot wel 70 pagina’s per minuut en tot 6900 pagina’s per maand. Bovendien kan er gescand, gefaxt en gekopieerd worden tijdens het printen. Door het efficiënte inktgebruik en grote papierladen is ook de gebruikscyclus dik in orde, dus constant papier bijvullen en cartridges verwisselen is tegenwoordig niet meer nodig bij een inkjetprinter.

Verschillende typen voor een grote verscheidenheid aan doeleinden.

De HP Pagewide serie bestaat uit verschillende modellen, zodat er voor elk denkbare zakelijke toepassen een oplossing is. Voor de kleinere en grotere kantoren zijn er zeer snelle en efficiënte printers. Ben je op zoek naar een printer die commercieel drukwerk in hoge kwaliteit en snelheid print, dan zorgt een HP Pagewide printer voor uw perfecte poster, plattegrond of technische model. En zelfs voor industrieel drukwerk als boeken en mailingen kunt u uw ideale printer vinden in de HP Pagewide serie.

Efficient en voordelig

Met een inkjetprinter uit de Pagewide serie bespaar je tot wel 20% op de gebruikskosten ten opzichte van ander printers uit zijn klasse. Deze besparing komt onder andere door de aantrekkelijke adviesprijzen van de printers, maar ook de cartridges en supplies. Daarnaast wordt vooral winst behaald in de energiekosten. De HP Pagewide printers hebben een zeer laag energiegebruik in stand-by modus én gebruiksmodus, lager dan elke andere kleurenprinter voor zakelijk gebruik. Vergelijk dat maar eens met een laserprinter die altijd de fuser warm moet houden, ook tijdens stand-by.

Optimaal beheren, beveiligen en gebruiken

Ook op het gebied van slimme zakelijke oplossingen doet een HP Pagewide niet onder voor een laserprinter, terwijl laserprinters hier in het verleden veel beter op afgestemd waren. Zo kun je eenvoudig vanuit één centrale locatie het gehele printerpark beheren en beveiligen, door middel van bijvoorbeeld dataprotectie en gebruikersrechten. En ook de workflow-oplossingen en de technieken voor draadloos printen maken de HP Pagewide zeer efficiënt in gebruik.

De keuze voor een inkjetprinter voor uw zakelijke gebruik combineert dus de voordelen van lage gebruikskosten en hoge kwaliteit van printen van de inkjetprinter met de efficiëntie, snelheid en zakelijke oplossingen van een laserprinter. Zo hoeft er geen enkele concessie meer gedaan te worden voor de aanschaf van nieuwe printers voor het bedrijfsleven.

Related posts

Financiële innovaties die jouw leven makkelijker maken

Mathijs

Spuitgieten, wat is dat?

Danny

ISDN is gestopt … Wat nu!?

Danny

Leave a Comment