Image default
Branches Eigen bedrijf Financieel Nieuws Retail

Tips om uw etalage in te richten

De etalage is het visitekaartje van de winkel. Uit onderzoeken is zelfs gebleken dat de inrichting van een etalage van cruciaal belang is met het oog op de omzet. Het is immers de etalage van uw winkel die de mensen overhaalt om een kijkje binnen te nemen of er juist voor zorgt dat mensen doorlopen. Maar hoe is een etalage het beste in te richten? In dit artikel geven we enkele tips met betrekking tot de inrichting van uw etalage.

Verlichting

Een van de belangrijkste aspecten om op te letten bij de indeling van een etalage is de lichtinval. Op welke manier het licht valt in de etalage, waar de lampen opgesteld worden en welk kleur licht er gebruikt wordt, kan een wereld van verschil maken in het uiterlijk van de etalage. Verlichting bepaalt de sfeer en zorgt er voor dat er een bepaald gevoel wordt opgewekt bij voorbijgangers.

Overigens doet de etalagepop het nog altijd goed erg goed in een etalage. Het is toch altijd weer de blikvanger van een etalage en daarom ontzettend belangrijk. Zorg ervoor dat u etalagepoppen gebruikt die aansluiten bij de moderne cultuur en waar de doelgroep van u winkel zich aan kan identificeren. Etalagepoppen kunt u bij Gruppo Corso kopen

Overzichtelijk en professioneel

Een goede etalage kenmerkt zich door een overzichtelijke en professionele uitstraling. Dat betekent dat overal over nagedacht moet worden. Zo moet een etalage niet te druk zijn en dienen de kleuren die gebruikt worden bij elkaar te passen. Een gouden tip is om kortingen en tijdelijke acties in de etalage te vermelden, zodat de mensen nieuwsgierig worden en binnen een kijkje komen nemen. Tot slot is het aan te raden om de inrichting van de etalage regelmatig te veranderen om de aandacht van terugkerende bezoekers te trekken.

Related posts

GDPR: de huidige stand van zaken

Mathijs

3 argumenten om een IT bedrijf in te schakelen

Danny Bijl

Airco op kantoor

Danny