Image default
Nieuws

Top 5 meest gehuurde producten door bedrijven

Nu het nieuwe jaar begonnen is, wordt er op allerlei gebieden teruggekeken naar 2015. Wat was er opvallend? Wat is er allemaal gebeurd? Hoeveel hebben we uitgegeven? Daarbij mogen we nog een belangrijk lijstje niet vergeten, namelijk wat de meest populaire producten waren om te huren door bedrijven.

Huren is enorm populair bij veel bedrijven, zoals bedrijven die tijdens een beurs een beamer nodig hebben om hun bedrijfspresentatie te geven. Het meest populair om te huren zijn echter de volgende producten:

  1. Videowalls

Een videowall is ideaal tijdens een presentatie, seminar of congres voor een groot publiek, in huis of op een evenement. Pc- en videobeelden kunnen op een groot oppervlak met een hoge resolutie vergroot worden, zelfs met Full HD mogelijkheid.

  1. LED schermen

LED schermen kunnen videobeelden ook op een hoge resolutie op een groot oppervlak weergeven, en ook met Full HD mogelijkheid. LED schermen zijn in verschillende formaten te huur en vooral handig tijdens vergaderingen en workshops. Ze zijn iets kleiner in formaat dan videowalls.

  1. Beeldschermen

LCD, plasma, LED, 3D of touchscreen, beeldschermen komen in uiteenlopende situaties van pas. Zeker wanneer ze maar voor een paar uur nodig zijn, bij tijdelijke ICT-wensen van klanten of relaties, wordt er vaak voor gekozen een beeldscherm te huren.

Videoschermen

  1. Apple apparatuur

Zowel de hardware als de software van Apple is al jaren in trek, ook dit jaar weer. Grafisch vormgevers zweren bij het populaire merk. Mac pc’s, Macbooks en iMacs zijn dan ook vaak gehuurd. Niets voor niets staat Apple apparatuur op plaats 4 in onze top 5!

  1. Computers / laptops

Laptops of computers worden regelmatig gehuurd voor evenementen, zodat bezoekers hier bijvoorbeeld een enquête op in kunnen vullen of bedrijven er tijdens een 1-op-1 sessie met hun klanten kunnen zitten. Tijdens kortlopende projecten, zoals een beursdeelname of verhuizing, is een computer huren een snelle, voordelige oplossing.

Is het één van de goede voornemens van jouw organisatie om in 2016 een apparaat te huren, bijvoorbeeld omdat je maar een paar uur een apparaat nodig hebt en huren dan goedkoper en beter voor het milieu is dan kopen, bekijk dan online de vele mogelijkheden bij zakelijke verhuurbedrijven als Allrent.

Related posts

Wat de agrarische sector voor Nederland betekent

Mathijs

Sommige ondernemers mogen coronabelastingschuld in 7 in plaats van 5 jaar terugbetalen

Dion

Drie redenen waarom Android tot dusverre weinig succes heeft op de zakelijke markt

Danny

Leave a Comment