Image default
Ondernemen Tips

Vergaderen op een prachtlocatie in Amsterdam

Kantoorruimte huren in Amsterdam

Samen met je collega’s werkoverleg houden is anno 2023 weer real life mogelijk, zonder dat er ingebeld hoeft te worden of dat je vanachter je laptop moet inloggen. Dat neemt niet weg dat sommigen dat juist als een groot voordeel zagen, maar zij merkten toch dat het op afstand met elkaar vergaderen niet bijdroeg aan de teamspirit. De coronacrisis van kortgeleden trok een wissel op de productiviteit en het gevoel sámen ergens aan te werken. Nu het vergaderen met alle collega’s en klanten weer mag, moet je zorgen voor een inspirerende omgeving, zodat ook degenen die vergaderen als een noodzakelijk kwaad zien, worden opgebouwd en gestimuleerd. Het is dan ook heel motiverend om met zijn allen bij elkaar te komen in onze bruisende hoofdstad, het zenuwcentrum van Nederland. Wanneer je zoekt op ‘kantoorruimte Amsterdam’ dan zie je dat EBC Amsterdam precies die faciliteiten biedt die jij als ondernemer zoekt voor je bedrijf en haar medewerkers, als het op vergaderen aankomt.

Inspirerende omgeving

Het maakt daarbij niet uit in welke branche je werkzaam bent, aangezien EBC Amsterdam verschillende inspirerende werkruimtes faciliteert. Want wat jullie ook doen, je floreert in een omgeving met een ambiance die overeenkomt met je eigen ambitieuze doelstellingen en het DNA van je onderneming. Als bedrijfseigenaar of manager wil je geïnspireerd worden en blijven. Een omgeving die je medewerkers figuurlijk aanspoort tot het actief deelnemen aan de vergadering. Een vergaderruimte huren te Amsterdam is een mooi startpunt en het fundament van een succesvol overleg.

Extra service in alle vijf vergaderruimtes in Amsterdam

Extra service in alle vijf vergaderruimtes in Amsterdam

Er zijn in Amsterdam maar liefst vijf verschillende vergaderruimtes te onderscheiden. Geschikt voor 2 tot 20 personen, dus van een 1 op 1-overleg in een informele setting tot aan een belangrijk gesprek waar grote belangen mee gemoeid zijn. Elk van de vergaderruimtes heeft supersnelle wifi en een aantal zijn voorzien van een smart board of flat screen voor als sommigen incidenteel alleen op afstand kunnen vergaderen. Als extra service biedt ECB Amsterdam catering aan en administratieve ondersteuning zodat jij en je team zich alleen maar op de vergadering hoeven te concentreren.

Virtueel kantoor

Het huren van een virtueel kantoor kan ook in je voordeel werken als je geen behoefte hebt aan een vergaderruimte. Je maakt dan gebruik van de receptieservice van ECB Amsterdam. Telefoontjes nemen zij voor je aan en poststukken en pakketten laat je op het imposante postadres afleveren. Onverhoopt toch moeten vergaderen? Dan maak je gebruik van een van de ruimtes. Dit alles tegen een scherpe prijs.

Goed te bereiken

De inspirerende vergaderlocaties zijn te vinden in hartje Amsterdam en prima te bereiken via het openbaar vervoer. Kom je toch met de auto, dan zijn er tal van parkeergarages waar je je wagen kwijt kunt. Parkeergarages P1 Amsterdam Centraal en Q-Park Nieuwendijk liggen op een paar minuten loopafstand van de vergaderlocaties.

Related posts

6 situaties waarin je een brandwacht in kunt schakelen

Danny

3 manieren om aan teambuilding te doen met collega’s

Danny

Maak je kantoor comfortabeler met een fauteuil!

Danny

Leave a Comment