Image default
Ondernemen Personeel

Verras je personeel op een originele manier op zijn/haar verjaardag

Elk mens vindt het belangrijk dat hij/zij gewaardeerd wordt. Dit geldt ook voor je personeel. Dit kan namelijk leiden tot meer intrinsieke motivatie waardoor je het beste uit hem of haar kan halen. Het is daarom een goed idee om te laten zien dat je je personeel kent en waardeert. Een cadeautje op zijn/haar verjaardag is dus zeker een must. Probeer een cadeautje aan te schaffen die persoonlijk en origineel is. Maar hoe doe je dit? In dit artikel lees je er alles over.

Zelf kiezen

Wat is nou leuker dan je eigen cadeau kiezen. Via diverse partijen is het mogelijk om je personeel zelf een cadeau uit te laten kiezen. Hij/zij kan inloggen op de website en kiezen uit een assortiment van bijvoorbeeld boeken, cadeaukaarten, tijdschriften en ga zo maar door. 

Een persoonlijke taart

Iedereen houdt van taart. Verras je personeel daarom met een heerlijke taart met een persoonlijke foto. Tegenwoordig is alles mogelijk en kan je dus ook een taart laten maken met een foto erop, zelfs voor een redelijk goedkope prijs met een mooie korting.  Daarnaast kan je ook een leuke tekst op de taart laten bedrukken. Bedenk een leuke persoonlijke quote en je hebt het perfecte cadeau. Wil jij graag zo’n taart kopen? Klik dan hier

Personeel jarig verrassen

Drank

Drank is eigenlijk altijd wel een goed idee. Hierbij kun je denken aan een lekkere fles wijn of een bierpakket. Ook deze kan je personaliseren. Wel is het belangrijk dat je erachter komt of het een wijn of bierliefhebber is. 

Een dagje weg

Heeft hij of zij kinderen? Dan zal hij heel blij zijn met een dagje naar een pretpark. Ook een dagje naar de spa voor 2 is super leuk. Op deze manier betrek je ook de partner, wat altijd heel erg gewaardeerd wordt. Naast een pretpark of een spa zou je bijvoorbeeld ook tickets kunnen geven voor de lokale bioscoop of een theatervoorstelling. 

Versier het hele kantoor

Is de jarige job verlegen? Wat is er dan grappiger dan het hele kantoor versieren en deze persoon in de spotlight te zetten? Hang wat slingers op, versier zijn/haar stoel en koop wat ballonnen. Dit is zeker een moment wat gewaardeerd zal worden en verteld zal worden aan familie en vrienden. 

Vrijmibo

Als de jarige toevallig jarig is op een vrijdag zou je de vrijmibo ook kunnen organiseren met hem of haar als special guest. Zo weet het hele bedrijf dat er een jarige is en heeft de jarige ook gelijk een leuk feestje.

Genoeg leuke tips om jouw personeelslid te verrassen op zijn/haar verjaardag. Wil je naast inspiratie voor verjaardagscadeautjes ook tips over leuke relatiegeschenken? Klik dan hier

Related posts

3 manieren om aan teambuilding te doen met collega’s

Danny

5 valkuilen van het ondernemerschap die je moet vermijden

Dion

Hoe kies je de ideale domeinnaam voor je kersverse onderneming?

Danny

Leave a Comment