Image default
Tips

Verras met een mooie fles wijn

Het einde van het jaar is weer in zicht wat betekent dat de feestdagen alweer voor de deur staan. Heb je al nagedacht over wat je jouw relaties dit jaar schenkt? Een goede fles wijn is na al die jaren nog steeds een van de meest gewaardeerde relatiegeschenken. Zeker als je deze in een fraaie (gepersonaliseerde) verpakking steekt.

Wijn als smaakmaker tijdens Kerst

Wijn is tijdens de feestdagen onmisbaar en letterlijk een smaakmaker. Wordt jouw flesje wijn open getrokken tijdens het feestmaal? Dan denkt jouw klant zelfs tijdens de kerstdagen aan jou. Daarnaast roept het krijgen van een flesje wijn altijd goede herinneringen op aan een heerlijk en gezellig avondje. Wijn als relatiegeschenk is dan ook geschikt voor iedereen. Zeker met de eindeloze mogelijkheden qua smaak, type, land van herkomst en budget die je tegenwoordig hebt. Met wijn scoor je dus gegarandeerd.

Wijnkist relatiegeschenk

Het oog wil ook wat

Een goede wijn verdient een mooie wijnverpakking. Er zijn tegenwoordig volop leuke en originele wijnverpakkingen te verkrijgen. Een mooie manier om op te vallen tussen alle andere relatiegeschenken die jouw klanten tijdens de feestdagen ontvangen. Wijnfleszakken als verpakking zijn de snelste en meest voorkomende verpakkingen voor wijn. Ze nemen niet veel ruimte in en zijn uiterst geschikt wanneer je een kleiner budget tot beschikking hebt. Dit betekent natuurlijk niet dat je standaard een saaie verpakking krijgt. Wijnfleszakken zijn namelijk zowel te verkrijgen in standaard design als in hippe en opvallende uitvoeringen.

Laat ze kisten

Een andere manier om de wijn te verpakken is in stijlvolle wijnkisten die meteen een luxe uitstraling meegeven. Houten wijnkisten zijn te verkrijgen voor een enkele fles wijn, maar ook voor meerdere flessen. Een mooie toevoeging is het bedrukken van de houten wijnkisten met het logo van jouw onderneming. Of bedruk de verpakking met een speciale wens voor de feestdagen en het komende jaar. Zo heb je een originele custom made verpakking en vergeet jouw klant niet wie hem die heerlijke fles wijn ook alweer cadeau heeft gedaan.

wijnkisten emapak

Kortom, er is ongelofelijk veel mogelijk om wijn op een mooie en originele manier in te pakken voor de komende feestdagen. Maak hierin je eigen keuze en zorg dat je indruk maakt op je klanten. Misschien ben jij dan wel onderwerp van gesprek tijdens het gezellige kerstdiner.

Related posts

7 tips om de warmte op kantoor te overleven

Mathijs

Veilig werken in de bouw: deze accessoires mogen niet ontbreken

Danny

Nieuwe zakelijke smartphone nodig? Wacht even op de Samsung Galaxy S22-serie!

Danny Bijl

Leave a Comment