Image default
Commercieel Marketing Personeel Tips

Vier tips voor de beste relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een geschikt relatiegeschenk, maar heb je even geen inspiratie? Dan ben je hier op de juiste plek. Relatiegeschenken zijn een goed middel om de relatie met je werknemers te onderhouden, maar ook om partners tijdens samenwerkingen te bedanken. Het is dé manier om men een blijk van waardering te geven.

Niet alleen is het krijgen van een geschenk een leuke beleving de werknemer, het bedrijf die het relatiegeschenk geeft kan er ook een groot voordeel uit halen. Relatiegeschenken hebben op de items vaak de naam en het logo van het bedrijf. De reclame die hiermee gemaakt wordt is meer waard dan je in misschien zou denken en dat is niet alles, het bereikt ook veel mensen. Een simpel relatiegeschenk als een USB-stick wordt doorgaans door meer dan vijf mensen per dag gebruikt. Daarnaast wordt het langer dan een jaar bewaard. Denk aan alle mensen die in contact komen met jouw bedrijf. Dat is een groot aantal voor de lage kosten die je eraan kwijt bent.

Echter kan de keuze voor het juiste geschenk kan lastig zijn. Omdat de keuze enorm is geven we je een lijst met de 4 beste tips voor geschenken voor elke gelegenheid.

1. Een gebruiksvriendelijk geschenk

In deze categorie vallen de items waar men echt iets aan heeft. Deze items kunnen kantoorvriendelijk zijn en gerelateerd zijn aan het werk dat gedaan wordt. De mogelijkheden zijn enorm. Populaire geschenken zijn bijvoorbeeld een USB-stick, pennen of notitieblokken.

usb stick als relatiegeschenk

2. Een geschenk met een betekenis

Heeft je bedrijf een grote groei doorgemaakt de afgelopen tijd en wil je de werknemers en andere partijen bedanken? Dan kun je ervoor kiezen om een geschenk met een betekenis te geven. Dit kan opnieuw van alles zijn. Bijvoorbeeld iets wat dicht bij je bedrijf staat. Dit kan in de vorm van een symbool of kunstwerk.

3. Een geschenk met een persoonlijke boodschap

Door middel van bedrukte artikelen kun je bepaalde items persoonlijk maken. Bijna elk item kun je persoonlijk maken. Denk bijvoorbeeld aan koffiebekers, bidons of T-shirts bedrukken.

4. Een geschenk om men te verwennen

Houdt het simpel, ga voor een geschenk om je werknemers of partners te verwennen. Een spa of sauna bon bijvoorbeeld.

Related posts

Reserveer tijd voor NEN2580

Danny

Waar je op let bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier

Danny

Zorg dat je als bedrijf verzekerd bent

Danny

Leave a Comment