Image default
Industrie

Vocht in de muren

Wanneer u last heeft van vocht in de muren van uw woning of bedrijfspand, dan kan dit zeer vervelende gevolgen hebben. Het leefklimaat in uw huis kan zodanig verslechteren dat het ongezond kan zijn. Een ander nadelig gevolg is dat muren koud optrekken door vocht en hierdoor er meer gestookt moet worden. Dit kan afhankelijk van de grote van de ruimte soms enkele honderden euro’s per jaar aan extra stookkosten opleveren.

Vocht is een vervelend probleem

Door verschillende oorzaken kan er vocht ontstaan in de muren van uw huis of bedrijfspand. Eén hiervan is de constructie van uw huis. Stel dat er bij de bouw geen rekening is gehouden met een goede afwatering en fundering, dan gaat het in principe al mis. Gelukkig houden steeds meer aannemers vandaag de dag rekening met een solide bouw van een huis. Vocht in de muren komt dan ook meestal bij oudere huizen voor.

Vocht in de muren kan opgelost worden

Gelukkig zijn er vandaag de dag verschillende methoden om dit vervelende probleem op te lossen. Dat er iets moet gebeuren staat buiten kijf. Een goede oplossing is bijvoorbeeld de muren laten inspuiten door middel van het polykit systeem. De vervelende vochtplekken zullen verdwijnen en door de substantie van het materiaal ook niet weer terugkeren. U zult binnen een korte tijd het resultaat gaan zien dankzij deze methode.

Een oplossing voor de lange termijn

Het oplossen van het probleem zal er voor de lange termijn er voor zorgen dat u minder stookkosten heeft en u weer gezond in uw kantoor of huis kunt leven. Een oplossing betaald zich dan ook altijd terug in het uitsparen van geld. Het is dan ook de moeite waard om u eens in de mogelijkheden te verdiepen. Een vocht probleem kan namelijk opgelost worden.

Bron afbeelding

Related posts

Is jouw bedrijf wel brandveilig?

Danny

De toepassing van een multimeter binnen bedrijven

Danny

Printplaten maken doe je zo

Danny