Image default
Commercieel ICT Marketing

Met Vogsy je marketing vergemakkelijken

Verschillende ondernemers kennen Google G suite al. Nu is er nieuwe mobiele cloud oplossing die het gebruik van G Suite vereenvoudigt. De dienst heet VOGSY en is een vervanger van de bestaande ERP systemen. Wat is VOGSY precies en hoe kun jij er je voordeel mee doen? We zochten het voor je uit.

Wat is VOGSY?

Als een technische partner van Google is VOGSY een nieuwe zakelijke dienst. Met deze dienst kun je de G Suite omgeving van Google optimaal gebruiken. Het is een mobiele cloud oplossing voor zakelijk gebruik. Er wordt gebruik gemaakt van een Web App met een volledig geïntegreerde sociale media connectie. Met de app kun je vanaf de offerte tot de uiteindelijke betaling bij de gegevens van je bedrijf. Door gebruik te maken van de G Suite omgeving van Google kun je per gebruiker de juiste rechten verlenen. Vervolgens kan iedereen de beschikbare informatie inzien en/of bewerken. Uiteraard afhankelijk van de verkregen rechten.

Online beschikbaarheid

Omdat het platform gebaseerd is op een Web App is de dienst overal beschikbaar. Op de smartphone, maar ook op je pc op kantoor en thuis. Als organisatie ben je vele malen flexibeler omdat je medewerkers niet steeds bij elkaar hoeven te komen om gezamenlijk aan een document te werken. Tegelijkertijd heb je overal toegang tot je klantenbestand met bijbehorende ERP-gegevens. Het laagdrempelige gebruik van de Web App zorgt ervoor dat er geen dure trainingen in een ERP-systeem, nodig zijn. In combinatie met de grote opslagruimte in de Google cloud, voor iedere medewerker, is het delen van veel informatie ineens veel eenvoudiger.

G Suite marketplace

Hoewel het concept zichzelf verkoopt, is er een belangrijke stap gezet. VOGSY is toegevoegd aan de G Suite marketplace. Als technical partner kun je voor een laag maandelijks bedrag gebruik maken van de dienst. Door de toevoeging aan de marketplace van G Suite is de dienst opeens voor veel ondernemingen beschikbaar.

Meer weten over VOGSY en wat deze oplossing voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website van GeeFirm voor meer informatie. Je kunt je tevens opgeven voor een workshop om te leren wat VOGSY voor jou kan opbrengen.

Related posts

Hoe jij als ondernemer kunt profiteren van ‘onbelicht’ glasvezel voor je internetverbinding

Danny Bijl

Vier tips voor de beste relatiegeschenken

Danny

Waarom je bedrijf tegenwoordig niet meer zonder SEO kan

Danny Bijl

Leave a Comment