Image default
Commercieel

Waarom een goede website belangrijk is

Investering

Een goede website vergt inzet en kosten. Het is noodzakelijk iets over te hebben voor promotiemogelijkheden voor de onderneming en het product. Het is raadzaam na te gaan welke soort website het beste past bij het soort bedrijf.

Daarnaast is het verstandig alvorens te beoordelen welke template binnen de sitebuilder het beste past om de eigen producten te presenteren. Sommige sitebuilders bieden namelijk niet de mogelijkheid om te werken met verwijzingen, linken en/of knoppen.

Resultaten

Zodra een website eenmaal wordt gebouwd, kan deze vaak al snel online. Het maakt voor de klant vaak geen verschil of de site nog niet volledig af is; tenslotte mag er altijd plaats blijven voor vernieuwing en/of verbetering. Soms maakt een geheel andere template al ontzettend veel verschil.

Een website spreekt de klant al snel aan, zodra men kan doorklikken naar nog meer informatie of het online invullen van een contactformulier, wanneer er vragen zijn. In de tussentijd ziet u in de statistieken hoe vaak de site wordt bezocht en van waaruit. Nóg meer inspiratie op weg naar nog meer resultaat.

Door de link van uw (nieuwe) website te plaatsen op uw profielen van de social media en door collega’s te vragen of zij uw link op hun site plaatsen, wordt uw bedrijf en/of unieke product steeds vaker en ook eerder gevonden.

Related posts

Gemiste kansen op het gebied van online marketing!

Danny

Dit komt er allemaal kijken bij een bedrijfsovername

Danny Bijl

Zakendoen in Engeland: drie tips!

Danny

Leave a Comment