Image default
Eigen bedrijf Personeel

Waarom je als ondernemer voor een refurbished telefoon zou moeten gaan

Denk je er als ondernemer aan om (een deel van) je personeel te gaan voorzien van een zakelijke telefoon? Dat kan een dure investering voor je zijn. Je wilt natuurlijk wel graag dat je medewerkers met een representatief toestel voor de dag komen wanneer ze klanten ontmoeten, en je wilt ook dat ze er een tijdje tegenaan kunnen met het toestel voordat deze aan vervanging toe is. Een duur abonnement afsluiten voor al die telefoons is ook al niet erg aantrekkelijk. iPhones zijn wel een beetje de standaard in het zakenleven, en dat zijn dan ook nog eens de duurste toestellen die er op de markt zijn. Maar er is een uitkomst waarmee al deze problemen weggenomen worden: gaan voor refurbished iPhone 7. Wij vertellen je waarom.

Wat betekent refurbished nu eigenlijk?

Fascinerende term, dat refurbished, maar wat houdt het nu daadwerkelijk in? In de basis gaat het om een tweedehands toestel dat ingeleverd is bij de aankoop van een ander toestel, of opgekocht is. Deze toestellen worden uitgebreid getest in de fabriek. Kapotte onderdelen of onderdelen met gebruikssporen worden vervangen. Ook de bij te leveren accessoires worden gecontroleerd, en waar nodig vervangen. Dan wordt de iPhone als nieuw verpakt en verkocht als refurbished iPhone. Je kunt er dus niet aan zien dat hij tweedehands is, en hij werkt gewoon naar behoren. Het scheelt je honderden euro’s op de aankoop prijs, tot wel 60 procent in vergelijking met een gloednieuw exemplaar. Je krijgt wel gewoon een garantie van twee jaar op het product.

De iPhone 7 anno 2019

De iPhone 7 kwam in september 2016 uit en kon rekenen op positieve reviews. Gebruikers die het toestel anno 2019 gebruiken zijn nog steeds zeer tevreden over de prestaties van de iPhone 7. Het is nog steeds een toestel met goede hardware die ervoor zorgt dat het vlot functioneert. Apps starten dus snel op, en ook wisselen tussen verschillende applicaties gaat snel. De camera presteert vooral overdag uitstekend. Een groot pluspunt aan de iPhone 7 is het formaat van het toestel. Hij heeft namelijk precies het juiste formaat om met één hand bediend te kunnen worden. De home-knop met vingerafdrukscanner zit bovendien precies op de goede plaats, waardoor je duim automatisch de juiste plek vindt om zowel de telefoon te ontgrendelen als hem te bedienen. Ook fijn is dat de telefoon waterdicht is, waardoor medewerkers die ermee in de regen gebeld hebben niet hoeven te komen aankloppen met een kapot toestel. De iPhone 7 is refurbished te verkrijgen met een opslagcapaciteit van 32GB, 128GB of 256GB.

Het moet natuurlijk wel handsfree.

Geen duur abonnement

Bij nieuwe, prijzige iPhones wordt er vaak voor gekozen om het aankoopbedrag te spreiden door middel van het afsluiten van een abonnement. Goedkope aanbieders van beltegoed en internettegoed verkopen doorgaans geen dure toestellen waar je hun abonnementen mee kunt combineren. Kortom, nieuwe iPhones aanschaffen levert je als ondernemer al snel een flinke afschrijving op iedere maand als je verschillende medewerkers wilt voorzien van een zakelijke telefoon.  Met een refurbished iPhone heb je het eerder gestelde probleem niet. De aankoopprijs is lang niet zo hoog meer, waardoor een eenmalige investering in een stel refurbished iPhones draaglijker wordt. Vervolgens kun je er een betaalbaar sim only-abonnement aan koppelen, om zo het goedkoopste uit te zijn. Zo heb je voor een bescheiden bedrag toch je personeel voorzien van een representatieve een toekomstbestendige zakelijke telefoon. Zo kunnen medewerkers die onderweg zijn ook gewoon hun tijd nuttig besteden voor jouw bedrijf.

Related posts

Veiligheid voor jezelf en anderen

Danny

Fiets naar je werk dag

Dagmar

Ondernemen en je relaties; dit zijn relatiegeschenken

Danny Bijl

Leave a Comment