Image default
Branches Commercieel Retail

Wees uniek, geef een fiets als relatiegeschenk

Een pen, een stropdas, we kennen deze relatiegeschenken allemaal. We steken ze aan onze relaties toe met de beste bedoelingen, hopend dat de ontvanger ervan zal genieten, en onze bedrijfsnaam zal beklijven. Maar bijster origineel zijn ze niet. Want wat nu als ik zeg, dat hier ook een sportief, uniek en flitsend alternatief voor is? In dit artikel zullen we uit proberen te leggen, waarom de fiets als relatiegeschenk eigenlijk alleen maar succes kan brengen!

Een sportieve leefstijl

Als je aan je zakelijke relaties een fiets als relatiegeschenk geeft zal je allereerst verrassen, en daardoor niet snel vergeten worden. Je geeft eigenlijk niet alleen een mooi product weg, maar ook een way of life. De fiets staat voor meer bewegen, gezond leven en sportiviteit. Je laat als bedrijf niet alleen zien dat je uit de box kunt denken, maar kunt de fiets ook zien als een mooi symbool voor een ‘gezonde werkverhouding’ en het welbevinden van je zakelijke relaties. Zoek altijd een fiets uit die past bij de relatie, zoals bijvoorbeeld een racefiets voor een jong bedrijf en een bakfiets voor een alternatieve bakkerij. Zoek je nog een leuke fiets? Bij deze fietsenwinkel geldt: vóór 13.00 uur besteld = volgende dag in huis. Nog een voordeel: altijd gratis verzending!

Geef een kinderfiets

Een mooi alternatief kan ook het schenken van een kinderfiets zijn, natuurlijk alleen als je weet dat de relatie in kwestie ook echt kinderen heeft. In dat geval zal je namelijk precies de juiste toon raken. Je zegt met de kinderfiets, op een hele persoonlijke manier, dat je de leefwereld van de relatie belangrijk vindt. Met dit relatiegeschenk leg je direct contact in een hele belangrijke waarde van je relatie, iets dat alleen maar kan zorgen voor meer onderling begrip. Je geeft er daarnaast als bedrijf de boodschap mee, dat je familiewaarden belangrijk vindt en staat voor een gezonde leefstijl. Een fiets als relatiegeschenk weggeven, is kortom een hele slimme zet. Durf uniek te zijn, zorg dat je onthouden wordt!

Kinderfiets 3 Fietsenopfietsen.nl

Let op: bij het weggeven van een kinderfiets is het belangrijk dat je de juiste inchmaat kiest. De inchmaat is afhankelijk van de lichaamslengte en de kledingmaat van een kind. Een jongensfiets 16 inch is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte tot 105 cm in de leeftijd 4-6 jaar.

Related posts

Populaire branches voor startups

Mathijs

De voordelen van Microsoft Azure voor jouw bedrijf

Danny Bijl

Bedrijven helpen door het bedrijf te verbeteren

Danny Bijl

Leave a Comment