Image default
Tech

Wordt een van deze topsmartphones jouw nieuwe zakelijke telefoon?

Smartphones zijn niet gemaakt om vele jaren mee te gaan. Technisch gezien zou je er lang mee kunnen doen, ware het niet dat fabrikanten bedacht hebben dat ze hun toestellen maar enkele jaren ondersteunen met software-updates. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat ook smartphones zich nog blijven ontwikkelen, waar een nieuw toestel altijd wel op de een of andere manier een upgrade is ten opzichte van je oude telefoon. Is het tijd voor jou om een nieuwe zakelijke smartphone uit te kiezen? Dan heb je verschillende interessante opties, ook als je een high-end smartphone wil. Wordt een van deze topsmartphones in ons lijstje jouw nieuwe zakelijke telefoon?

iPhone 13 Pro Max

In de zakelijke wereld is de iPhone zeer populair, mede door de uitstekende integratie met andere producten van Apple. Ook dit jaar heeft Apple een nieuwe reeks iPhones op de markt gebracht, namelijk de iPhone 13-serie. De echte topper in de serie is de iPhone 13 Pro Max. Wil je de ideale zakcomputer waar je toevallig ook nog mee kunt bellen, dan is dit het toestel voor jou. De iPhone 13 Pro Max is voorzien van een fors 6,68 inch OLED-scherm en een aanzienlijk betere batterij dan zijn voorganger, waardoor je er de hele dag mee doorkomt op een volle accu. De camera’s zijn het beste wat Apple ooit op dit gebied gemaakt. Ook handig is de grote standaard opslagcapaciteit van het toestel, dat er voor zorgt dat er veel op kwijt kunt zonder dat hij snel dichtslibt.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Niet iedereen is natuurlijk een even grote fan van Apple. Als je geen andere Apple-producten gebruikt, is een iPhone wellicht ook niet de beste keuze. Een goed alternatief is de Samsung Galaxy S21 Ultra, het grootste en beste toestel in de S21-serie van de Samsung. Dit toestel is voorzien van de snelste hardware en een werkelijk prachtig scherm. Handig is de accurate en vooral ook supersnelle vingerafdrukscanner die onder het scherm zit en ervoor zorgt dat je telefoon snel tot je dienst staat. De camera aan de voorzijde is voorzien van het Dual Pixel systeem voor autofocus, zodat je bij videobelgesprekken beter in beeld bent. Met de camera’s aan de achterzijde kun je op een ultrahoge 8K-resolutie filmen, wat veel ruimte laat voor nabewerking.

Oppo Find X3 Pro

Voor een topsmartphone voor zakelijke doeleinden ben je niet enkel aangewezen op Samsung of Apple. De Chinese fabrikant Oppo timmert aan de weg en heeft met de nieuwe Oppo Find X3 Pro een uitstekend alternatief op de markt gebracht. Net als bij Samsung, draait het toestel op Android. En dat hij extreem vlot, dankzij de snelle Snapdragon 888 processor en het ruime 12 GB werkgeheugen. Op het gebied van fotografie en video bieden de twee primaire camera’s van 50 megapixel en de microscoopcamera je allerlei mogelijkheden. Bijzonder handig aan dit toestel, is dat de 4.500 mAh batterij in de telefoon binnen een half uur volledig opgeladen kan worden. Je kunt dus zo weer met een volgeladen smartphone op pad.

OnePlus 9 Pro

OnePlus biedt al jaren goedkopere alternatieven voor high-end smartphones, maar pas met de OnePlus 9 Pro zijn ze erin geslaagd om met een toestel te komen dat echt de concurrentie aan kan. Qua prijs zijn ze helaas niet zo laag gebleven, maar dat mag de pret niet drukken. De OnePlus 9 Pro is een toestel met een lekker groot en vooral ook mooi 6,7 inch display, die een soepele gebruikservaring kent door de hoge verversingsnelheid van het scherm. De camera’s doen voor het eerst niet meer onder bij de concurrentie. Daarvoor is OnePlus een samenwerking aangegaan met de Zweedse lenzenfabrikant Hasselblad. Zelfs in het donker kun je goede beelden maken met dit toestel.

Xiaomi Mi 11

Wil je wat minder uitgeven aan een nieuwe high-end telefoon? Kijk dan eens naar de Xiaomi Mi 11. Ook dit toestel is lekker groot met een AMOLED-scherm van 6,8 inch dat zich bijzonder goed leent voor zakelijke communicatie. De Mi 11 is lekker vlot in gebruik door de krachtige chipset en de hoge verversingsnelheid van het scherm maken. Ook de camera-opzet is sterk, met onder andere een camera van een indrukwekkende 108MP. Wel is de beperkte batterijduur van het toestel een minpuntje.

Dat je de knip moet trekken voor een topsmartphone, is onvermijdelijk. Gelukkig kun je als ondernemer de btw aftrekken als je het toestel strikt voor zakelijke doeleinden gebruikt. Dat levert toch weer een mooie besparing, en je hebt dan wel een mooie telefoon die helemaal up-to-date is en je weer een paar jaar tot dienst kan zijn in je zakelijke bezigheden.

Related posts

Het gebruik van influencer marketing in je digitale marketingmix

Danny

De voordelen van Microsoft Azure voor jouw bedrijf

Danny Bijl

De voordelen van een 3D printer voor een ondernemer

Mathijs

Leave a Comment