Image default
Eigen bedrijf Lifestyle Personeel Tips

Zo richt je een klein kantoor in

Hoera, je hebt een eigen kantoor! Een eigen werkplek is natuurlijk een geweldige mijlpaal voor jouw onderneming. Maar hoe richt je deze ruimte in? Welke interieurstijl spreekt je aan en welke setting mag jouw werkplezier vergroten? Is de ruimte niet zo groot? Ook dan kan je het kantoor omtoveren tot een fantastische werkplek waar je trots mag zitten om de werkzaamheden op te pakken. Heel veel plezier met het inrichten van jouw kantoor!

Een goede basis voor jouw kantoor

Het aankleden en stijlen van de werkplek is natuurlijk geweldig om te doen, want dan maak je de ruimte helemaal af. Maar het is nog belangrijker om je eerst te focussen op een goede basis. En die basis vind je in een comfortabele bureaustoel en een verstelbaar bureau. Dan weet je zeker dat je een goede werkhouding kunt aannemen. Kantoormeubelen nemen veel ruimte in beslag, maar zijn essentieel voor de inrichting van jouw werkplek. Kies voor kwaliteit zodat je er heel lang plezier door mag ervaren! Welke stijl spreekt je aan voor de meubels? Kantoormeubelen van Havic zijn erg geliefd vanwege de stijlvolle uitstraling. Complete projectinrichting en kantoormeubelen zijn het specialisme van Havic. Heb jij al nagedacht over de meubelen die je graag zou willen plaatsen in jouw kantoor?

Benut lichtinval en gebruik zachte kleuren

Een klein kantoor kan je heel sfeervol inrichten, waardoor het veel groter oogt. Door bijvoorbeeld de lichtinval te benutten en gebruik te maken van zachte, lichte tinten creëer je veel meer ruimte. Gebruik je donkere kleuren, dan maak je jouw kantoor optisch kleiner en dan voelt het alsof de muren echt op je afkomen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van lichte meubels, het schilderen van de ruimte in een lichte kleur en het plaatsen van een mooie vloer die hier goed op aansluit. De wanden kan je bijvoorbeeld voorzien van originele wanddecoratie om er echt een geheel van te maken.

De puntjes op de i : het plaatsen van woonaccessoires

De ruimte maak je helemaal af door het plaatsen van woondecoratie en kantoorplanten. De groene tinten van de planten zorgen niet alleen voor een prettige sfeer, maar ook voor ontspanning van de ogen. Je kunt bijvoorbeeld luchtzuiverende planten plaatsen in het kantoor. En wat dacht je van leuke woonaccessoires als een zandloper, een kapstok, een fancy prullenbak of een goed gevulde boekenkast? Plaats er een heerlijke stoel naast met een salontafel en het zit qua sfeer meteen goed! Veel plezier met het inrichten van jouw werkplek!

 

Related posts

4 tips om slimmer om te gaan met de groene energie in jouw bedrijf

Danny

3 argumenten om een IT bedrijf in te schakelen

Danny Bijl

Internationaal gaan met je webshop? Vijf praktische tips

Danny

Leave a Comment