Image default
ICT Tech

Zorg voor goed webdesign

In deze tijd is het haast niet meer mogelijk te ondernemen zonder internet. Bijna iedereen die van plan is om diensten of producten in te kopen begint allereerst een zoektocht langs diverse websites om het aanbod, maar ook de prijzen, met elkaar te vergelijken. Om als ondernemer in dit economische klimaat te overleven is een eigen website cruciaal. De vraag wordt dan: hoe kom je er aan?

Lekker zelf
Veel ondernemers, zeker als ze als ZZP-er werken, zijn gewend om de lijntjes zelf in handen te houden. Ze zijn druk bezig met het verkopen en leveren van hun dienst, hun product. De administratie doen ze er zelf wel even bij, hoewel in veel gevallen er toch een boekhouder aan te pas komt om de cijfertjes te ordenen. En de website? Tal van ondernemers zit ’s avonds na afloop van de andere werkzaamheden te knutselen aan hun eigen website. Maar in veel gevallen is dat geen goed idee.

Verwende klanten
Omdat er zo’n groot aanbod is kunnen de mogelijke klanten kiezen. En de eerste keuze wordt snel gemaakt: blijf ik op deze site of niet? In de praktijk blijkt dat bezoekers er maar een paar seconden voor nodig hebben om die keuze te maken. Zie je site er niet professioneel genoeg uit? Is het te schreeuwerig of juist te Spartaans? Zit de navigatie verstopt achter allerlei plaatjes en is dit voor de bezoeker niet snel genoeg duidelijk? Je bezoek klikt weg en komt waarschijnlijk niet meer terug.

Besteed het uit!
Ga niet zelf knutselen aan je website, maar schakel een professionele webdesigner in. Met actuele kennis van de nieuwste technieken kan hij een site voor je bouwen die de bezoeker vertrouwen geeft. Je klanten komen en blijven. En dat biedt meer kans op omzet!

Related posts

Computer stuk? Vernietig uw harde schijf

Danny

Experiential marketing trends 2022/2023

Danny Bijl

7 tips voor het kopen van een nieuwe computer

Danny

Leave a Comment