Adverteren

Danny

Onderneemhet.nl is het platform waar je wekelijks een aantal verdiepingsartikelen kunt lezen gericht op ondernemers. De bezoekers van Onderneemhet.nl zijn ondernemers, managers en mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Is dit de doelgroep die jij wilt aanspreken? Dan is adverteren op ons zakelijke blog Onderneemhet.nl een slimme zet! Onderstaand de verschillende opties.

Advertorial € 125, -.
Je kunt een advertorial aanleveren met een leuke en inspirerende tekst. De kosten hiervoor bedragen €125, -. De advertorial blijft permanent op de website staan zolang de website online blijft. De volgende eisen worden gesteld aan de advertorial:

  • Artikelen bevatten minimaal 400 woorden
  • De artikelen zijn voorzien van kwalitatieve foto’s welke rechtenvrij zijn.
  • Artikelen zijn vooral inspirerend of informerend geschreven. Berichten die TE commercieel zijn worden niet geplaatst.
  • Het artikel moet uniek geschreven zijn
  • Er moeten tussenkopjes en / of opsommingen in de tekst opgenomen worden
  • Maximaal twee a drie uitgaande links

Neem dan zeker even met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

* Voor een meerprijs van €30,- schrijven wij het artikel voor je.

Bedrijfsvermelding
Binnenkort komt er de optie om een bedrijfsvermelding aan te maken. Hierbij kun je ook persberichten gratis inzenden. Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Bannering
Het is uiteraard ook mogelijk om banners te plaatsen op onze website. Wanneer je hierin interesse hebt neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

Samenwerking
Zou je graag op een andere creatieve manier met ons willen samenwerken? Neem zeker contact met ons op! We staan altijd open voor leuke samenwerkingen.